Park Rangers Patrol Beaver Lake Under Safe Boating Week

Park Rangers Patrol Beaver Lake Under Safe Boating Week

ROGERS (KFSM) National Safe Boating-veckan började den 16 maj och flera lokala brottsbekämpande organ har varit ute på Beaver Lake i helgen med slumpmässiga säkerhetskontroller.

Park Ranger Alan Bland sa säker båtvecka faller alltid före Memorial Day weekend. Han sa att det var den travlaste semestern på sjön, med mer än 10 000 båtar som förväntas. Bland sagt under säkerhetskontrollen ser de till att det finns tillräckligt med Gå Ner I Vikt Snabbt flytvästar för alla ombord.

‘De måste vara ute och tillgängliga, lagen säger att du inte behöver bära dem såvida du inte är tolv och under så om du är en vuxen som resväskan ligger under en sätesbehållare där du måste ta fem minuter till få dem ut, det uppfyller inte lagen, sade Bland.

Han sa att om du har en bärbar uppblåsbara, måste den bäras hela tiden. Blandare sa också att båtar över Gå Ner I Vikt På En Vecka 16 fot måste ha en kastbar enhet, såsom en sittkudde eller livring.

‘Tyvärr har vi haft 116 drunkningar på Beaver Lake under de senaste 50 åren och vi har ännu att få någon att drunkna med en flytväst’, sa Bland.

Enligt Bland är National Safe Boating-veckan inte bara för båtfolk, men även för simmare och fiskare från stranden. Han sa att de har 12 offentliga stränder på sjön, och inga livräddare är i tjänst.

‘De flesta har en lånestation, där om du vill komma ner och låna en flytväst för dagen, simma med den, sätt den hela tiden tillbaka när du är redo att uppskatta det, säger Bland.

Efter allt det senaste regnfallet är vattennivån höga. Blandare sa att det kan vara svårt Gå Ner ett Kilo I Veckan för båtfolk, eftersom stockar och grenar kan vara strax under ytan men är inte synliga för båtare eller simmare.

‘Vi vill att alla ska se ut, se till att det finns några loggar och saker som inte var där tidigare, så sakta ner och ta din tid’, sa Bland.

Han sa att lokala sheriffavdelningar, parkersare och Arkansas Game and Fish kommer att genomföra säkerhetscheckar senast den 22 maj. Han sa att alla har samma mål.