Park Place Market växlar upp för semester

Park Place Market växlar upp för semester

Post Office, kommer att erbjuda konst och presenter från lokala leverantörer. Webbplatsen har varit öppen sedan juni, men har nyligen börjat expandera till en version som utvecklarna förutsåg.

‘Jag älskar platsen’, säger Edenia Benavides, en ljusmakare vars produkter kommer att säljas på marknaden. Benavides, en tränare på Hard Rock Cafe Niagara Falls, fick reda på marknaden genom en chef som föreslog att hon säljer hennes trefaldiga doftljus där.

‘Jag älskar att göra ljus och jag ville bara ha en hemmabas,’ sa hon. Java Hut drivs av ägaren av fastigheten, Gå Ner ett Kilo I Veckan utvecklaren Craig Avery, som arbetar med marknadsägaren Rob Braun, för att införa platsen med leverantörer, shoppare och semesteranda.

‘Jag vill inte ha den senaste marknadens fanfare’, sa Avery, som hänvisade till den senaste Holiday Market som hölls i staden för två år sedan på Old Falls Street. Braun köpte flera av uteserveringarna från den marknaden och har införlivat dem i Park Place Market, sade Avery.

‘Vi’ kommer bara att börja sätta upp lamporna och säga till människor att det här kommer att vara ett bra ställe att handla, ‘sade han.’ Förhoppningsvis kommer det att finnas tillräckligt med bröst för att genomföra det. ‘

Braun, ägare till Custom Bench, blev intresserad av att skapa marknaden förra året när han, som styrelseledamot i Niagara Beautification Commission, hjälpte till att sälja julgranar på platsen, då placeringen av Niagara Hub, en lokal företagsnätverk som har flyttat in i en av Averys byggnader intill.

‘Jag märkte då att trafiken i det här området var mycket mer än jag trodde att det kunde vara här,’ sa Braun. ‘Jag såg mycket kostymer och band som gick in på postkontoret.’

Nu är marknaden redo att gå, med leverantörer som visar sina produkter inomhus och ute. Det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller finns för närvarande en sökning för restauratörer att tillhandahålla mat på både Java Hut och inuti på marknaden. Det kommer att finnas kafébord i hela försäljningsrummet inomhus, sa Braun.

Jackie Lennert, ofJ Unique Boutique, sa att hon kommer att vara på plats för att hjälpa shoppare när marknaden är öppen så att leverantörer inte alltid måste vara närvarande. Lennert, som tillsammans med sin syster hade haft en trädgårdshop sedan juni på marknaden, kommer nu att sälja smycken Går Man Ner I Vikt och tillbehör inomhus också.

‘Det var därför jag kom hit’, sa Lennert och tittade stolt på hennes hörnskärm. ‘Den här platsen kommer att bli mitt hem butik.’

Andra leverantörer på Park Place Market inkluderar: Kara Anderson Interiors, Modelle Vintage Sewing, Dragon Fly Jam, Sparkle T, s, Dave Young Photography och Niagara s smekmånad. Det finns också målningar till försäljning av lokal konstnär Tamera Skrlin Kozak.

Dessutom kommer det att finnas julgranar till salu från och med 29 november till förmån för Niagara Beautification Commission. Marknaden kommer också att hålla en speciell Small Business Saturday händelse den dagen.