Park Hill Pizza ger gratis julmat

Park Hill Pizza ger gratis julmat

FITCHBURG En gratis julmiddag finns på huset på Park Hill Pizza eftermiddagen Gå Ner ett Kilo I Veckan den 25 december, när Fitchburgs pizzaaffär för första gången erbjuder aptitretare, kalkon, skinka och efterrätt för människor som annars inte skulle ha en varm semestermåltid .

‘Kom regn, skina Gå Ner ett Kilo I Veckan eller snö, vi kommer fortfarande ha måltiden’, sa Greg Nims fredag, som organiserade festet med sin fru och Park Hill Pizza chef Dina Nims.

Park Hill Pizza-chef Dina Nims sa att hon och hennes man Gregory satt runt Thanksgiving-bordet när de bestämde sig för att tillbringa juldagen på att återskapa sin fest för andra.

‘Vi’ Går Man Ner I Vikt är inte rika, men vi är bra där vi är och vi har vad vi behöver ‘, förklarade hon.’ Varför kan inte någon annan ha det också? ‘

För det ändamålet inbjuder Nims samhället till Park Hill Pizza på juldagen, när förutom måltiden kommer en julklausul att finnas på plats för familjer som kommer.

Alla som kommer till middagen, säger Gregory, kommer att lämna med en gåva. En lokal givare har gett Nims hundratals hattar och handskar, och andra har donerat leksaker till barn.

‘Alla som kommer in kommer att få något,’ sa Gregory.

Ägad av Nick Batsolakis, Park Hill Plaza har plats för plats om 35 personer i matsalen på en gång.

‘Det är emotionellt det beror på att du ser några barn där ute som inte har något att bära, och varför ska vi alltid få mottagning, när skulle det kunna ge till någon?’ Sa hon. ‘Det kan inte vara mycket men det’ s något. ‘