Parineeti flyttar till Australien

Parineeti flyttar till Australien

Mumbai, 23 jan. Skådespelerska Parineeti Chopra, den första indiska kvinnans ambassadör av ‘Friend of Australia’ (FOA) advokatpanel av Tourism Australia, har delat sin erfarenhet i landet i form av Går Man Ner I Vikt en sång.

Med tanke på det sammanfallande tillfälle för republikens dag i Indien och Australien firade samma dag den 26 januari, släppte Parineeti på tisdag en serie videor som berättar om sina semesterupplevelser i australiensiska staterna Queensland och Northern Territory.

Med en personlig touch till den video som visar Queensland, har stjärnan ‘Golmaal Again’ sjungit bakgrundsspelet med texter som sammanfattar vibe av de platser hon besökte, läs ett uttalande.

‘Jag har grundligt haft min tid i Australien Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och videon Gå Ner I Vikt På En Vecka återspeglar varje lek jag hade där,’ sa Parineeti.

‘Från att fördjupa sig i den aboriginska kulturen i Uluru till det roliga och frolica i Queensland, var jag lycklig att ha en berikande upplevelse av två helt olika sidor av landet. Det är utan tvekan ett måste besöka semestermål’, tillade hon.

I filmerna kan Parineeti ses som en koala, lära sig att surfa på Gold Coast, få en smak av Australiens färskaste produkt, njuta av en fågelsyns syn på Surfers Paradise på Skypoint klättring, spottande valar, titta på solnedgången över den röda Centrum i Uluru bland andra.

Nishant Kashikar, Country Manager India och Gulf, Turism Australien, tillade också: ‘Showcasing Australien genom Parineeti-resan hjälper till att upprepa Australien som ett föredraget semestermål bland högkvalitativa resenärer. Indien är för närvarande den snabbast växande inkommande marknaden för Australien och vi ser fram emot en en fortsatt ökning av besökarnas ankomst. ‘