Parets semesterbilder på Instagram gör alla avundsjuk

Parets semesterbilder på Instagram gör alla avundsjuk

Surfa, skidåkning och skönheten i södra Stilla havet: Tahitian globetrotters delar sina exotiska resor snaps och blir instant Instagram stjärnor

Charlotte Durgeat och Jesson Vedel, från Tahiti, gjorde ett löfte för att se världen efter att de började dateras för ett år sedan. De har samlat en kombinerad följd av mer än 25.000 Instagram-användare tack vare deras glamorösa snaps. Paret har skaffat sig från en luftballong i Kalifornien och tillåts aber att klättra överallt i BaliCharlotte, 21, är en student och modell och Jesson, 30, äger en wakeboard och vattenskola i TahitiOne av deras senaste bilder visar Charlotte ledande Jesson mot Eiffeltornet i centrala ParisBy

Ett attraktivt ungt par från Tahiti vinner över tusentals fans med fascinerande snaps i sitt idylliska hemland och spännande resor runt om i världen.

Fueling wanderlust och avundsjuka, Charlotte Durgeat och Jesson Vedel s Instagram-skott visar kristallklart vatten, gyllene stränder, spännande aktiviteter på exotiska platser och gott om hud.

Charlottes baksida och Jessons trösklösa och tatuerade överkropp visas regelbundet i sina glamorösa bilder, vilket har Gå Ner ett Kilo I Veckan gjort det möjligt för dem att samla ett kombinerat följd av mer än 25 000 användare.

Några av de mest fantastiska snaps från parets samling togs i och runt Tahiti i södra Stilla havet

Charlotte, 21, och Jesson, 30, uppväxt på den pittoreska ön i södra Stilla havet och gjorde ett löfte att se så mycket av världen som de kan kort efter att de började dö för ett år sedan.

De har tagit otroliga bilder längs vägen och fångar de ögonblick som de skjutit upp från en luftballong i Kalifornien, tillåter apor att klättra överallt på Bali och surfar på Australiens Gold Coast.

Det är inte så kul i solen för paret, eftersom några av deras snaps inkluderar en skidresa till Big Bear Lake i Kalifornien

Ett av de första Instagram-bilderna från deras senaste resa visar Charlotte som leder Jesson mot Eiffeltornet i mitten av den franska huvudstaden.

Deras samling av fantastiska semester snaps visar dem kanadling på exotiska platser, vilket ger intrycket att de ‘lever livet.

De sa att deras motivation inte är att visa upp, utan att uppmuntra människor att resa och lägga egna bilder online.

Charlotte Durgeat och Jesson Vedel uppväxt på ön Tahiti i Franska Polynesien (bild: Mont Marau)

Charlotte berättade för MailOnline Travel: ‘Beslutet att börja resa världen var aldrig planerat. Jesson hade redan färdat världen i nästan 10 år för sin passion för wakeboarding och hans andra aktiviteter som fallskärmshopping och surfing.

‘På min sida reste jag också ganska lite med mina föräldrar när jag var yngre. Jesson ville inkludera mig i hans livsstil och Går Man Ner I Vikt lust.

‘Jag kunde inte vägra som jag behöver ett äventyr och försöker allt. Jag började spara mer pengar och utanför gick vi.

‘Det är roligt att dela vår roliga och förhoppningsvis kan vi motivera människor att göra detsamma.’

Charlotte och Jessons foton visar att de simmer på exotiska platser eller deltar i spännande aktiviteter som fallskärmshoppning

Charlotte sa: ‘De är vanligtvis samma. Det är alltid människor som tänker att vi lever av rika föräldrar eller något och vi har ingen uppfattning om vad’ verkligt liv ‘är.

‘Det får oss att le. Vi är ganska enkla människor och jobbar mycket hårdare än våra Instagram-konton någonsin kommer att visa. Det är typ av sorgliga människor som kan vara så smala. Människor som reser behöver inte vara rika alls. Det kostar lite pengar, men vad gör det inte?

Hon tillade: ‘Vi brukar spendera mer tid på att läsa de positiva kommentarerna som gör att folk Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vill ta risker i sin dagliga rutin.

‘Något människors tillvägagångssätt till livet är inspirerande för oss och gör att vi vill göra mer. Om vi ​​kan vara de som inspirerar människor på ett eller annat sätt skulle det vara väldigt trevligt. ‘

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.