Pardew reagerar efter att ha axerats

Pardew reagerar efter att ha axerats

Crystal Palace har sparkade chefen Alan Pardew efter bara en seger i 11 Premier League-matcher.

Palace utfärdar ett uttalande på torsdag eftermiddag, bekräftar att de hade frågat Pardew till nere som manager för klubben Newcastle manager Pardew tog Selhurst Park roret i januari 2015, men Eagles senaste nedgång har lämnat klubben en plats och en poäng av Premier League nedläggningszon.

Pardew Gå Ner I Vikt Snabbt Ner ett Kilo I Veckan gjorde mer än 100 utseende som mittfältare på palatset mellan 1987 och 1991 och såg hans ledande roll på Selhurst Park som något av en hemkomst.

en fantastisk andra hälften av 2014/15, kulminerade 2015/16 säsongen i bara smala misslyckade med att vinna FA Cup samt säkra vår Premier League plats för en rekordbrytande fjärde gången.

Så jag stötte på Alan Pardew i London Victoria i morse. visar sig att han var på väg att bli avskedad.

spel som nu kommer tjocka och snabba under semesterperioden hoppas klubben att sätta någon på plats så fort som möjligt men har inget att säga om en ersättare vid denna tidpunkt. ställning på palatset uppträdde hotat det ögonblick som det amerikanska konsortiet ledde av Josh Harris och David Blitzer slutförde sin överenskommelse i december 2015.

Församlingen stannade som klubbordförande Gå Ner I Vikt Snabbt Piller efter förändringen av ägande, men med en minskad aktieinnehav.

Medan Parish fortsatte att erbjuda starkt stöd för Pardew även i denna term, tog resultaten på fältet en tumble.

Nu befinner sig den 55-årige tidigare Newcastle och West Ham-chefen sig ur jobbet.

skulle bara vilja ta tillfället i akt att tacka alla på Crystal Palace för deras fantastiska stöd, säger Pardew i ett uttalande från klubben.

särskilt ett stort tack till de spelare som gav mig absolut allt och Steve Parish och hans styrelse.

Jag har mycket bra känslor för denna fotbollsklubb och är ledsen att min tid har slutat.

känner att jag har ett särskilt band med klubben och hoppas att det inte har påverkats, jag önskar alla som är knutna till klubben lycka till i framtiden, inklusive självklart de fans som varit fantastiska. Palace regerar i antal: