Parade of Lights i Aten för att rocka runt julgranen

Parade of Lights i Aten för att rocka runt julgranen

Athens Clarke County Downtown Christmas Parade på torsdag är inte bara en årlig semester händelse, men det är en tradition för många familjer som länge kallat Aten hem.

‘Det är en generationsgeneration. De kommer ihåg att gå som ett barn och nu tar de sina barn’, sa ACC ACC Relations Relations Specialist Cathy Padgett. vid Hancock och Pulaski gator som följer ett spår till Clayton och Thomas Street, och ner Washington till College Avenue.

‘Vi har mer än 80 poster och mer än 1000 personer i paraden,’ sade Padgett. Gå Ner I Vikt Snabbt ‘Jag tycker det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är definitivt den officiella sparken till semesterperioden i Aten.

‘Komma till downtown tidigt,’ berättade Padgett. ‘Få en bra parkeringsplats, kanske äta middag downtown och göra det en hel kväll.’

Eftersom det är en stor parade, uppmanade hon människor av säkerhetsskäl att stanna på trottoarer och bakom barrikaderna.

Paraden är en blandning av flottor gjorda av olika företag och organisationer, antikbilar och marchgrupper, bland annat högskolorna från Cedar Shoals, Clarke Central, Madison Gå Ner ett Kilo I Veckan County och Oglethorpe County.

Marilyn Farmer, som var en kommissionär i Clarke County i 14 år som började 1986, kommer att fungera som stor marskalk.

‘Detta är ett bra sätt att vi kan hedra de som tjänstgjorde samhället och som är en viktig del av samhället,’ sade Padgett. ‘En tidigare kommissionär berättade en gång om att hans favoritdel om att vara en kommissionär reste i paraden.’