parad för helgdagar

parad för helgdagar

En centrumstradition hoppas kunna ta med magi till julperioden.

Den årliga Holiday Parade får en ansiktslyftning. 16 dec, är nu Magic i Monroe Parade och Winter Wonderland. och har upplysta floats och uppdaterad paradeväg, säger Vince Bodiford, president och utgivare av Monroe Media Group och The Monroe News, som är bland de som planerar och sponsrar årets evenemang.

är ett tillfälle att samarbeta och föreställa sig paradan och förbättra upplevelsen för boende, sade Bodiford.

Redan har ungefär 50 enheter kommit in i paraden, som kommer att gå den tredje av en mils paradeväg. Rutten kommer huvudet norrut på Washington St. från E. Second St. till E. Front St. där det kommer att lossna vid Riverfront parkeringsplats.

rutten är anmärkningsvärt kortare eftersom en Gå Ner I Vikt Snabbt mindre parade kan vara mycket dramatisk med kontinuerlig rörelse för en högre påverkan, säger Bodiford. producerar en teaterföreställning, inte bara en parade.

Den förkortade rutten får Gå Ner I Vikt Snabbt floats och tillståndare från upptagen Monroe St. och förbättrar synligheten för dem som närvarar, sa han.

rutter är enklare att hantera i Gå Ner I Vikt På En Vecka kontinuerliga rörelsesparader, säger Seth Eaker, grundare av Black Marble Consulting of Seal Beach, Kalifornien, som har blivit kontrakt för att producera parad.

Eaker, grundare av Black Marble och verkställande producent av evenemanget, sade att uppgraderingarna till evenemanget är målmedvetna.

vill skilja den här händelsen från andra händelser och skapa ett specifikt varumärke av obruten glädje, sa han. kan förvänta sig en mer dynamisk och visuellt intensiv parad.

Paraden kommer att röra sig direkt genom ett vinterunderland, som kommer att innehålla musik, jultomte och hans by, varm choklad och mer i Loranger Square.

Arrangörerna arbetar för att säkra leverantörer och kommer att detaljera ytterligare wonderland aktiviteter som händelsen närmar sig.

Monroe County Chamber of Commerce samordnar evenemanget med stöd av Monroe Bank Trust, La Z Boy Incorporated och DTE Energy.

Michelle Dugan, chef för kammaren, sa att hon är upphetsad över den förbättrade händelsen.

Monroe County Chamber of Commerce är upphetsad att presentera vår färska, nya och rebranded Christmas parade, sa hon.

Namnet på händelsen ändras, tillsammans med datumet, delvis på grund av dess närhet till jul.

den tiden, förväntan och spänningen i julen är väldigt riktig, sade Bodiford.

Faktum är att evenemanget är uppkallat till jul, men de som firar andra semestrar som Hanukkah uppmanas att komma in i parad.