Par tar kransar över Amerika till Akron

Par tar kransar över Amerika till Akron

Kransar över Amerika är ett program som startades 1992 av Morrill Worcester i Harrington, Maine. Han är ägare till Worcester Wreath Company. och samtidigt kunde han gå till Arlington National Cemetery. Resan och besöket i Arlington gjorde ett stort intryck på honom och han bar det med honom när han blev äldre.

I 1992 fann Worcester Wreath att de hade ett överskott av kransar och hans erfarenhet kom tillbaka till honom. Han gick till sin senator, Olympia Snowe, och arrangemang gjordes för att ta kransarna till Arlington. James Prout, ägare till Blue Bird Ranch, Inc., ett lokalt lastbilsföretag, erbjöd sina lastbilar att ta kransarna till Arlington. Kransarna placerades på gravarna i de äldre delarna av kyrkogården, eftersom de inte fick lika många besökare. Volontärer från den lokala amerikanska legionen och VFW Posts gjorde arrangemang för att dekorera varje krans med röda bandbågar och lade sedan kransen på gravarna.

Detta fortsatte som en lågmäld händelse fram till 2005, när ett foto gick viralt på internet. Det fanns många volontärer och andra som ville hjälpa denna tradition och även inkludera sina egna stater. År 2007 startades kransar över Amerika, en ideell 501 (C) (3) organisation.

På lördagen den 16 december kom kransar över Amerika till Akron. Kapitlet för Akron startades av Thomas och Kristin Zena, invånare i Akron sedan 2015. Kristin var i marinen. De bodde i Colorado Springs och det var för mycket brott, så de började leta efter en liten stad. De besökte Akron fyra gånger innan de bestämde sig för att flytta hit och nu vann de aldrig någonsin.

Ceremonin i år var mycket liten och de kunde bara hämta tillräckligt med pengar för att dekorera 20 gravar med kransar. Kristin började verkligen arbetet och kransar över Amerika hjälpte dem alla steg på vägen.

‘Jag kände att våra veteraner behövde komma ihåg. Det här är ett bra program och ett sätt att hedra våra veteraner som har givit så mycket för det här landet. Min farfar tjänstgjorde och vi måste ge tillbaka, säger Gå Ner I Vikt På En Vecka Kristin.

Vid den tidpunkten kunde de få allt sitt pappersarbete och allt annat de behövde hade de bara 18 dagar för att samla in pengar.

Kransarna läggs på andra eller tredje lördag i december och Zena-familjen planerar redan att börja arbeta strax efter att semestern är över. Det finns 442 veteraner i Akronkyrkogården och 31 i Gå Ner I Vikt Snabbt Piller den katolska kyrkogården och de har stora planer för den här speciella dagen i december.

Tom öppnade ceremonin, som började med 30 sekunder tystnad följt av ‘Pledge of Allegiance’. Tom började sedan sitt tal.

‘Tack för att du kom med oss ​​här idag. Just nu, över hela landet på mer än 1100 minnesplatser som den här, samlas vi som en nation för att komma ihåg, hedra och lära. Vi är stolta över att vara amerikaner som bor i ett fritt samhälle Den här friheten som vi njuter av idag har inte kommit utan pris. Att ligga här framför oss och i kyrkogårdar i hela denna nation är män och kvinnor som gav sina liv så att vi kan leva i frihet och utan rädsla. Vi tackar de som gav sina liv för att hålla oss fri och vi kommer inte att glömma dig. ‘

Kransar läggdes sedan vid den okända soldatens grav till minne av de i armén, marinierna, marinen, flygvapnet, kustbevakningen, köpmännen och för att hedra 93.129 tjänste män som antingen saknades i åtgärd eller dödades.

‘Dessa individer har aldrig återvänt till sina familjer och hem. Vi kommer inte att glömma dig,’ sa Tom.

Till slut sa Tom: ‘Vi är inte här idag för att’ dekorera gravar. ‘Vi är här för att inte komma ihåg deras dödsfall, utan deras liv. Varje krans är en gåva av uppskattning från ett tacksamt Amerika.’

Senator Cory Gardner deltog i ceremonin och sa, ‘Tack för denna ceremoni. Vi måste komma ihåg våra veteraner, och det här är ett utmärkt sätt att hedra dem. Jag är så glad att du har börjat detta och förhoppningsvis blir det ännu större nästa år .’

Kransarna placerades sedan på gravarna med hjälp av Dave Davisson och Jim McCracken från VFW, Senator Gardner, Jesse Rocha, som var med Dave och Zena dotter, Ryleigh, såväl som Tom och Kristin. varje krans lades, de som lade kransarna tog ett Gå Ner ett Kilo I Veckan ögonblick för att säga namnet på den person som dog för att komma ihåg dem.

De hoppas så småningom få tillräckligt med pengar så varje veterans grav är dekorerad på båda kyrkogårdarna i Akron. Deras program heter ‘Fallen, Not Forgotten.’ Alla pengar som höjts går direkt till kransar över Amerika. De erbjuder också ett två för ett program . Kranserna är $ 15 och om du köper två är den tredje gratis.