Pappa säljer varma julleksaker till dotter

Pappa säljer varma julleksaker till dotter

Att sälja semesterleksaker är inte något nytt, men det har alltid sett sig som en tvivelaktig handling.

På 80-talet var det Cabbage Patch Kids, Tickle Me Elmo 1996 och Furby år, det Hatchimals och spåra dem i butiker har varit Går Man Ner I Vikt svårt för föräldrar som nu vänder sig till Craigslist.

KHOU 11 Gå Ner I Vikt Snabbt News började arbeta för att ta reda på varför föräldrar köper Hatchimals för $ 50 i butiker och sälja dem online för 150 dollar. Efter två telefonsamtal fann vi en pappa som var villig att sälja och förklara hans oväntade resonemang för att sälja.

gick till leksakerna ‘R’ Us, och jag kom dit klockan 2:00, sa Thomas DiSalvio. var den första personen som anlände, och jag tog också ett litet tecken som jag gjorde. signera läs, ‘Linjen för Nintendo Hatchimals börjar här !!!’

Med en servit och en stol väntade DiSalvio 18 timmar för ett par Gå Ner I Vikt På En Vecka Nintendos och en uppsättning Hatchimals, en av dem för hans 11 år gamla dotter Leia.

gick fram och listade Nintendo, både Nintendos och Hatchimal på Craigslist till salu, sa DiSalvio.

DiSalvio affärsmodell visade sig vara lönsam. Fadern sätter uppgången mot livet mest värdefulla gåva.

älska min dotter, och jag skulle göra något för henne, sade DiSalvio. ‘Så hon behöver denna operation. Och det måste hända nu.’ När du har skolios, hur din ryggrad kurver, dina inre organ krossas. Fluffiga vänner aren säljer för de tusentals det kommer att ta för att korrigera Leia ryggrad. Men varje dollar räknas fortfarande.

operation som hon behöver är av etikettoperation. Så Det är inte täckt av försäkring, sade DiSalvio. i grund och botten säljer vi allt och kommer att använda alla pengarna i IRA och gör denna operation så snart som möjligt. Första läkarmottagningen kommer snart upp i New Jersey.

Efter att ha förväntar oss att köpa en Hatchimal från någon som spelar systemet lärde vi oss en viktig lektion. Innan du dömer någon i julen, kom ihåg att du aldrig vet vilken kamp någon annan kämpar för.