Pappa identifierar tonåring dödad i officer

Pappa identifierar tonåring dödad i officer

Polisavdelningen i Midland sa att de kallades till området för rapporter om att två personer bröt in i ett fordon.

‘Jag hörde snö krossa och jag tittade ut i fönstret, drog backen och jag såg två killar som försökte bryta sig in i min bil’, berättade han 911 för att ringa till TV5.

Paret pratade med TV5 anonymt. De ville inte identifieras av säkerhetsskäl.

De sa att de tänkte på att konfrontera de misstänkta, men bestämde sig för att ringa 911 istället.

När officerarna Går Man Ner I Vikt anlände sa de att två män påstod började springa.

‘Jag hörde skotten. Jag hörde en polis säga’ sluta springa ‘. Och jag hörde skottet. Då hörde jag svaret på det, säger den manliga ringeren.

Under fotjaktet sa polisen att en av männen riktade och sparkade en pistol hos en officer. Officeren kom tillbaka och slog den misstänkte.

‘Skott skjutna! Skott skjutit! En ned! Skott skjutit. Jag har en ner! Vapen, högra hand! Gun, right hand ‘, officeraren kan höras skrikande i ljudfilen.

Den misstänkte, Jaden Marsh, uttalades död på platsen. Jadens far Todd Marsh bekräftade till TV5, hans son dödades i händelsen.

‘Horrible. Devastated,’ Todd Marsh sa. ‘Jag kommer att sakna chansen och möjligheten att han skulle kunna få förändras. Han ville vara läkare och sjuksköterska, resa världen och vara på framsidan som hjälper människor.’

Officerarna var inte skadade, enligt polisen.

‘Det kom ner till honom att skydda sitt eget liv’, sade Michigan State Police Lt. Dave Kaiser.

Den andra misstänkte togs i förvar i frågan, sade avdelningen. Tonåringen är för närvarande på Midlands Juvenile Care Center.

‘I mitt huvud var jag som’ jag kan inte tro det här händer. ‘ Det här är inte det Gå Ner I Vikt På En Vecka Gå Ner I Vikt Snabbt Piller resultat jag ville ha när jag ringde polisen, sade den manliga 911-ringeren.

Även om paret som ringde 911 sa att de två tonåren inte nödvändigtvis såg farliga när de försökte bryta sig in i bilen, sa de att de tar en viktig lektion med dem.

‘Jag’ är säker på att vissa människor skulle se två tunna tonåringar ute i uppfarten och tänka, ‘hej, vad gör du?’ Kom ut härifrån! ‘ Kanske konfrontera dem och inte veta att en av dem hade ett vapen, sade kvinnan.

Båda misstänkta är 16 år och från Midland-området, enligt MSP.

Undersökningen har nu övergått till MSP.

Kaiser sade att pistolen den misstänkte som användes just rapporterades stulen till Midlands polisavdelning på söndag. Det stulades från ett fordon parkerat på Holiday Inn Express i Midland, sa Kaiser.

‘Denna skjutvapen var säkrad i en liten pistol säker under fordonets passagerarsäte och fastspänd till ramen på förarsätet. Den misstänkte som stal skjutvapnet, slog låset på pistolen säkert och kunde få tillgång till säkerheten, sade Midlands polisavdelning.

Polisen sa att fordonet var olåst och det fanns inga tecken på tvångsinträde.

Kaiser sade också att Midland har haft ett utslag av bilbrottins insats nyligen.

‘När en officer är involverad i något sådant så är det en mycket tragisk händelse,’ sa Kaiser.

Enligt polisavdelningen i Midland har den officer som är involverad i skytte 19 år med brottsbekämpning. Han har placerats på betald administrativ ledighet, vilket är standardförfarande.

‘Var vänlig och håll dina tankar och böner för familjen och vänner till det avlidne ämnet såväl som för den officer som är involverad i denna tragiska händelse’, sade polisavdelningen i ett pressmeddelande.

När det gäller Todd Marsh trodde han att hans son var på en bra väg, men han hade problem att undvika den felaktiga publiken.

‘Han var en super bra skateboarder, scooter, extrema sporter. Och han spenderade mycket tid på Midland Skate Park och kom från Kalifornien och olika platser över hela världen där han gjort de aktiviteterna som vi trodde att det skulle vara en bra, säker plats för honom. Och tyvärr var det några dåliga influenser, några dåliga möten ‘, sa han.