Paper Spider Snowflake med bilder

Paper Spider Snowflake med bilder

Postat 16 november 2011StatsI love the march before christmas and i love spider snowflake jack skellington madeaccidentally. Så jag gjorde det objektivt. Se till att du är försiktig med benen; De är skinniga! För att skära mellan benen, böja du bara papperet något utan att du klipper och gör en Gå Ner I Vikt Snabbt slits, håll sedan saxen i klippet och skar försiktigt längs de svarta linjerna.

Är det inte häftigt! Fråga Question56 KommentarerJessicaV7 2 år Gå Ner I Vikt På En Vecka sedanSåligen

Jag gjorde det medan du gjorde snöflingor för arbete! Det är söt! Låt oss se hur många medarbetare får det.

Det är fantastiskt! Det är det perfekta snöflingan som släpper in med ‘vanliga’. Ger dina dekorationer lite variation 🙂

LauraW16 2 år sedanReply

Jag har precis köpt denna AMAZING spindelväv av lampor från IKEA för min mardröm inför julens gästrum. Denna spindel blir den Gå Ner I Vikt Snabbt Piller perfekta finishen för mitten. Tack så mycket för mönstret! Obs! Om du får dig själv en spindelväv på IKEA och bli upphetsad eftersom det är bara $ 10, var du medveten om att du måste köpa en speciell transformator för att den ska ansluta sig till väggen som är en annan $ 10.

Det ser super cool ut! En mardröm före julens gästrum låter som det bästa gästrummet någonsin! Du kan också försöka göra dessa snöflingor av något mer permanent som vinyl eller ens tyg :).