Pam Bondi sammanfogar Trump till undertecknar lag som skjuter polisbyråer för att hyra veterinärer

Pam Bondi sammanfogar Trump till undertecknar lag som skjuter polisbyråer för att hyra veterinärer

på fredag.

Bondi gick med i Trump när han undertecknade två räkningar om brottsbekämpande tjänstemän i lag på Går Man Ner I Vikt fredagen eftermiddag.

Nämnda amerikanska lagen om verkställighet av hjältar i 2017 och den allmänna säkerhetsofficerens förbättringslagen av 2017 skulle den första propositionen driva polisavdelningarna att anställa militära veteraner.

‘Vi älskar våra veteraner,’ sade Trump, Bondi vid hans sida. ‘De’ tjänstgör utomlands. De är skadade. De har skyddat oss. Vi ska hjälpa dem just nu.

Den allmänna säkerhetsofficerens förbättringslagen skulle förändra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller rapporteringskraven för federala kontor som gav fördelar för skadade poliser och familjer till officerare som dog i tjänstesektorn.

Trump sa att han var ‘väldigt glad’ för att underteckna lagförslaget.

Bondi fortsätter att vara en återkommande siffra i Trumps verkställande handlingar. Det ryktes att hon skulle få jobb i sin administration, men hon har inte gjort några meddelanden ännu.

De två terminerna generaladvokaten har inte varit helt borta från Trump-spotlighten sedan han gick i tjänst i januari.

Trump tappade Bondi Gå Ner ett Kilo I Veckan till en plats på Vita Husets Opioid- och Drug Abuse Commission i mars, och gick med i den tidigare New Jersey Gov. Chris Christie på sökandet efter lösningar för att avsluta opioidmissbruk rikstäckande.

En av de största företagen i Bondi s karriär som Florida Attorney General har sprungit ner på Floridas pillerfabriker och drogmissbruk i Sunshine State.