Palmer Candy Gå med i minnet om Salmonella Bekymmer

Palmer Candy Gå med i minnet om Salmonella Bekymmer

(CNN) Även om Twinkies normalt har en lång hållbarhet, skaffar du inte några lådor med begränsad upplaga Holiday White Peppermint Hostess Twinkies för dina efterfrågningsbehov för mötes- och apokalypsberedningar.

Värdinnan har återkallat multipacklådorna, med nio kakor i vardera, som svar på en återkallelse från Blommer Chocolate Co., som producerade konfektbeläggningen som användes på semestern Twinkies. Beläggningen innehåller mjölkpulveringredienser som produceras av Valley Milk Products LLC, som kan vara förorenad med salmonella.

Salmonella hittades på företagets tillverkningsanläggning, bland annat i 50 pundspåsar med dammmjölk sött grädde kärnmjölkspulver och högt värmefettfritt torrt mjölkpulver.

Konsumenter uppmanas att kasta ut återkallade föremål eller returnera dem till affären för återbetalning.

Alla andra Hostess-produkter, däribland de älskade original Twinkies, återkallas inte.

Palmer Candy Co. har också utfärdat ett återkallande för ett antal chokladkonfektioner, inklusive täckta pretzels, mandel- och pepparmyntsbark och godisskålar.

är verkligen ledsen för någon nöd som denna återkallelse orsakar till våra privatkunder Gå Ner ett Kilo I Veckan och konsumenter, säger Gå Ner I Vikt Snabbt Marty Palmer, Gå Ner I Vikt På En Vecka VD och koncernchef för Palmer Candy. förbli förbundna med de högsta kraven på livsmedelskvalitet och säkerhet. Vi tar denna återkallelse väldigt seriöst och uppskattar verkligen våra kunders samarbete när vi arbetar för att lösa denna fråga omedelbart. återkallelse är bara en av många som tillkännages av Food and Drug Administration i samband med ett växande återkallande mjölkpulveringredienser som produceras av Valley Milk Products. choklad och semester konfekter, inklusive Publix Brand, Bageri Delights, Trail End och Delhaize

Southeastern Mills Inc. och Shore Lunchkaka, sås och brödblandningar

Route 11 Sour Cream Chive Flavored Potato Chips

Dieffenbach Sour Cream Onion Kettle Chips

House Autry Mills cornbread och kexblandningar

Dawn Food snabb pudding och paj fyllning blandningar

Herr Foods Inc. och Peddler Pantry rökt chipotle vattenkokare kokta potatischips

Mikesell Potato Chip Co. Nacho Ost Tortilla Chips

Bickel Snack Matar gräddfil och lökmakad potatischips, inklusive Bon Ton, Seyfert, Troyer, Dan Dee, Key and Cabana varumärken

Snyder of Berlin Buffalo Blue Kettle Köttpotatischips

Williams Sonoma Meyer Citron Vallmo Seed Snabbbröd

Ron Home Style Foods Inc. Tropisk frukt Supreme, Pineapple Nut Delight och Pistachio Crme

Gamla holländska Foods Inc. smaksatta potatischips och tortillaprodukter

Publix Super Markets pannkaka och våffelblandningar

Shearer Foods LLC-kettleflis, potatischips och nacho-chips

Deep River Snacks vattenkokare

Stonewall Kök pannkaka och våffelblandningar

TreeHouse Foods Inc. Macaroni och ost

Fourth Street Barbecue Inc. makaroner och ost

Brand Castle LLC apa bröd mix

produkter säljs inte direkt till konsumenterna, men används (som) ingredienser i ett antal livsmedel som bageriprodukter och distribueras av mäklare, säger återkallandet från Valley Milk Products. Inga prover av mjölkpulver har testat positivt för bakterierna enligt bolaget.