Paket som skapar längre posttidslinjer

Paket som skapar längre posttidslinjer

WICHITA FALLS Det är inte ens 1 december och posttjänstemän ser redan linjer ut genom dörren, längre timmar Viktminskning Tabletter och fler stopp längs vägarna.

Posttjänsteman, Katherine January firade bara 19 år med USAs posttjänst, hon sa att arbetsveckorna blir lite längre när jul rullar runt.

‘Vi brukar arbeta mellan 7:30 och 3:30, måndag till lördag. Det här är semesterperioden, vi börjar förstås arbeta på söndagar nu, inte leverera post utan levererar paket,’ berättade januari.

Ungefär 2 veckor före Thanksgiving ändras posttjänsten sina leveranstider för att rymma alla dessa paket.

Kundtjänsthandledare, Michael Light sa, ‘Det kommer att fortsätta pågå tills åtminstone början av året.’

Light uppgav att det också kommer vara det mest trafikerade året än, eftersom de förväntar sig att se en ökning med 10 procent i antalet paket de hanterar.

Han fortsatte att berätta: ‘Nationellt motsvarar vi 850 miljoner paket som vi hamnar på genom semesterperioden.’

Alla dessa paket och all mail skulle inte Går Man Ner I Vikt komma om det var för de dedikerade brevbärarna.

Januari sa: ‘Det är viktigt för mig som postanställd, jag vill ta hand om alla mina kunder. Jag har 790 familjer som bor på min väg och de är beroende av mig att sätta rätt mail i rätt ruta på rätt dag .’

Light berättade för oss att de även hyr tillbaka för att få dem genom semesterperioden, ‘Vi har säsongsbetonad hjälp som vi anställer på, de är vanligtvis hos oss i cirka 30 dagar och det går på clerk sidan, tillbaka hit för att få allt paket färdiga på morgonen samt paketleverans på gatan också. ‘

Han sa i Wichita Falls, posttjänsten stiger med cirka 20 procent, och det på toppen av folk Gå Ner I Vikt På En Vecka som januari hämtar ytterligare timmar och dagar.

Hon sa: ‘Okej att vi ger upp för att det vi gör är att tillhandahålla den amerikanska allmänheten en tjänst som inte kan dupliceras av någon annan byrå, så det är en stolthet.’

Under de närmaste veckorna kommer dessa brevbärare att vara överdrivna för att säkerställa att många specialleveranser gör det till sina destinationer före den stora tidsfristen!