Packers Partners

Packers Partners

Season Kick Off Kit Ta emot ditt medlemskapspaket under säsongen som innehåller din årliga Packers Yearbook, 2017 18 Packers Media Guide, spelarens autograferat foto (av en nuvarande Packers-spelare), ditt medlemskort Gå Ner ett Kilo I Veckan och en exklusiv PPCC-premiumgåva.

Officiellt spelprogram Ta emot ett officiellt spelprogram från 2017-säsongen. Programmet kommer att meddelas senare.

Konferenssamtal med en Packers-spelare Går Man Ner I Vikt eller Packers personal Ta del i detta exklusiva tillfälle att vara med på ett konferenssamtal med en av de gröna och gulds egna. Den här medlemmen kommer bara att ge dig chansen att äntligen fråga de frågor du har varit dör för att fråga. Samtalet kommer att äga rum under säsongen och samtal detaljer kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Ingått för att vinna biljetter till en Home Packers Game Alla nuvarande medlemmar kommer att antecknas i en exklusiv tecknad för fanklubb för att vinna två biljetter till Packers vs Bears-spelet torsdagen den 28 september på Lambeau Field. En PPCC Fan Club medlem kommer att väljas som vinnare och meddelas via telefon. Rese- och hotellboende ingår ej och kommer att vara medlemmens ansvar. Endast nuvarande medlemmar (med utgångsdatum den 8/31/17 eller senare) kommer att anges på ritningen.

Inträde för att vinna utbildnings kampsidan passerar Alla nuvarande medlemmar kommer att antecknas i en exklusiv tecknad för fanklubben för chans Går Man Ner I Vikt att vinna fyra sidolinjepass till en 2017 träningsläge. Två medlemmar kommer att väljas som vinnare (var och en tar emot 4 sidopasspass) och kommer att få ett meddelande via telefon. Teckning kommer att äga rum den 7 juli 2017. Endast nuvarande medlemmar (med utgångsdatum 7/30/17 eller senare) kommer att anges på ritningen.

Backstage Pass till Packers Överallt Pep Rally Rubrik till ett bortspel? Med ditt medlemskap kan du komma in för att vinna backstage-pass till en Packers Everywhere Pep Rally höll dagen innan ett ordinarie säsongspel bort. Destination, datum och detaljer som meddelas senare. Vissa uteslutningar kan vara tillämpliga.

$ 1,00 av vuxen införsel till Packers Hall of Fame

Autograferade objekt Ditt namn kommer endast att inkluderas i månatliga medlemmar endast teckningar för autograferade Packers-varor. Lyckliga medlemmar kommer att bli underrättad via telefon eller e-post och presenteras på Packers Partners hemsida.

Packers Partners Årlig mottagningsinbjudan Alla medlemmar som deltar i denna årliga evenemang kommer att få gratis entré som inkluderar en lätt måltid, ett program med Packers spelare / personal och en chans att träffa en Packers alumni och få ett autograferat foto.

Packers Partners Holiday Greeting Få ett semester hälsningskort från Packers.

Ticket Presale för Lambeau Field Events Exklusiva erbjudanden och biljettförsäljning till Lambeau Field-evenemang när de erbjuds. Dessa erbjudanden kommer endast att kommuniceras via e-post och meddelandekort inlägg (på grund av tidsbegränsningar).

Preseason Biljett erbjudande Tillgång till köp Packers hem preseason spel biljetter till nominellt värde (väntande tillgänglighet). Transaktionsavgifter och biljettbegränsningar gäller.