Holiday World juridiska berg-och dalbanan fortsätter

Holiday World juridiska berg-och dalbanan fortsätter

Indiana Court of Appeals har trängt in i en lagkamp över kontrollen av en södra Indiana temapark som en av domarna sade verkade vara mer av en familjeskväm än en finansiell tvist.

Advokater för änkan och brodern av Will Koch skickade sitt argument över priset på aktier i Holiday World Splashin ‘Safari inför domstolen tisdag.

En domare i Vanderburgh County beslutade i januari att Lori Koch var majoritetsaktieägare i holdingbolaget som driver den populära parken i Santa Claus, Ind. Men Dan Koch överklagade och sade att ett avtal undertecknat av Will Koch krävde att hon skulle sälja sina aktier till honom.

Parken var ursprungligen kallad Santa Claus Land när den startades av Louis Koch 1946. Den har ägts av familjen Koch sedan dess och har genomgått flera utbyggnader.

‘Det har föreslagits här idag att detta Viktminskning Tabletter inte är mer än en kommersiell transaktion, men i själva verket från den här deltagarens synvinkel, det ser ut som om det är en frakturerad familj, och det är nog något som ingenting domstolar kan göra , Säger domare John G. Baker vid slutet av timmars långvariga hörsel. Alla tre domarna nallade båda sidorna med spetsiga frågor under hela sessionen.

Terry Farmer, advokat för Lori Koch, änka av parkpresident Will Koch, sade att Dan Koch och Gå Ner I Vikt Gå Ner I Vikt Snabbt Piller På En Vecka Koch Development Co. hade kommit överens om att betala 32 miljoner dollar för Will Kochs aktier i företaget innan han dog 2010.

Men Dan Koch och Koch Development Co. erbjöd endast 26,8 miljoner dollar.

‘Det fanns inget bestämt pris’, säger Dan Kochs advokat, James Johnson.

Båda parter hävdade att de aktiekurser de använde var legitima enligt ett avtal från 2002 som de undertecknade 2002 om försäljning av aktier om Will Koch, hans bror eller hans syster, dödades. Will och Dan Koch och deras syster Natalie Koch ägde lika aktier i parken. Natalie Koch sålde sina aktier till sina bröder strax före Will Kochs död.

Domare Paul D. Mathias sade att avtalet tydligt var avsett att hålla nöjesparken i Koch-familjen, och i lagar betraktas inte i allmänhet familj. Därför sa han, för Lori Koch att behålla aktierna placerar parken ‘av någon som inte är i familjen.’

Jordbrukare sa att majoriteten av aktieägarna fortfarande skulle vara ‘blodlinje Koch’ även om Lori Koch hade kontroll över aktien och att Dan Koch skulle vara den största enskilda aktieägaren.

Baker frågade vad som förhindrade Lori Koch, personlig representant för Will s estate, från att sätta ett aktiekurs på 2 miljarder dollar.

BASKETBALL: New Albany går vidare till regionala finalen med 65 45 seger över SouthUPDATE: Polisuppehållet i Jeffersonville slutar med arrestPolice letar efter Clarksville man anklagad för djurbråkningPoll visar Watson med dubbelsiffrig ledning över CanonBOYS ‘BASKETBALL: Bulldogs förbereder sig för bekant fiende på regionalRare’ hästsko moln ‘fotograferade över NevadaPortage House s nya ägare revamping menyn, men att hålla foodie flairAmerican Smokehouse Stadium vinster sin fot i Jeffersonville