Holiday Workflow Fortsatt

Holiday Workflow Fortsatt

Arbetet med arbetsgruppen för godkännande av semester har fortsatt under den här veckan. Vi har lagt till fler och fler åtgärder i det, bara för att se vad vi kan uppnå. Vi beskrev vårt arbetsflöde för Dave i månadsöversiktsmötet, och han mötte andra funktioner som skulle genomföras.

Tidigare beräknades arbetsflödet hur många dagar användarlovet är, med hänsyn till halva dagarna och mata in det i en kalender. För att göra detta arbetsflöde mer intelligent och Viktminskning Tabletter användbart, så skapar jag en lista som skulle innehålla namn och avdelning för varje anställd, med ett Gå Ner I Vikt Snabbt Piller antal hur många dagar de har lämnat. Innan du redigerade arbetsflödet skapade jag en anpassad Gå Ner I Vikt Snabbt Piller datavy av listan, som bara visar medlemmarna i Teamet förOnline Services. Den här funktionen begärdes av Dave eftersom han ville se hur många semesterns dagar varje medlem av hans lag hade och att skapa en lista för dessa data tycktes vara ett av de enda sätten att implementera det. Denna metod är inte helt önskvärt, eftersom varje gång en medlem läggs till på Sharepoint-webbplatsen måste de också läggas till i återstående lista. En annan fråga som har höjts är att det återstående fältet behöver återställas varje år, och från och med än vet vi inte ännu en metod att återställa alla fel på en gång med ett enda arbetsflöde.

Vi integrerade sedan arbetsflödet med listan och fick den att subtrahera semestern från det återstående fältet. Vi har hittat med det här arbetsflödet kan enkelt spiral ur kontroll, det kommer alltid att finnas något annat att lägga till för att förbättra det och få det att göra mer. Detta kommer sannolikt att vara samma för många arbetsflöden, du måste bara hitta en bra stopppunkt.