Holiday video går viral över helgen

Holiday video går viral över helgen

Sterling Fire Departments julvideo gick viral över helgen.

Google ‘Sterling Colorado Fire Department’ och strax under avdelningens officiella hemsida hittar du mjuka nyheter på TV-webbplatser från Hampton Roads, Va, till Seattle, Wash.

Första posten förra torsdagen visar videon Sterling brand-, räddnings- och ambulansfordon som blinkar sina lampor i synkronisering till melodin ‘Carol of the Bells’ av Capital Kings.

Videoen 3:15 är hjärnbarnet till Capt. Jason Bostron, som tillbringade 10 timmar av sin egen tid och redigerade videoinspelningen förra veckan. Vid söndagskvällen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller har videoklippet sett av miljontals amerikaner från kust till kust.

‘Jag’ har blivit bortskämd med vad som har hänt (med) det, det är fantastiskt, berättade Bostron för journalisterna på söndagseftermiddagen.

Brandmännen hade pratat om att göra en video med hjälp av nödljusen på sina lastbilar under en tid. Att ha ett dussin lastbilar med nödljus på dem lined upp i garagebåtar lutar sig bara till konstnärligt uttryck och i år bestämde Gå Ner I Vikt Snabbt Piller besättningen slutligen att prova.

Bostron satte upp sin videokamera på ett stativ och började spela video.

‘Jag kom på radio och berättade för varje lastbil att slå på lamporna i olika sekvenser,’ sa han. ‘Den faktiska inspelningstiden var ungefär sju minuter, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller men då tog det mig tio timmars redigering, att få varje paus precis.’

När det var färdigt, delade Bostron resultatet med sina medbrännare och publicerade sedan videon på sin egen Facebook-sida. ‘Det gick inte att skicka det direkt till YouTube,’ sa han. ‘9Nyheter var den första (TV station) för att hämta det och det har blivit 3,1 miljoner gånger bara på deras inlägg. ‘

Hans ursprungliga inlägg har 10 000 aktier och mer än 400 000 visningar, säger Bostron och som mediautbud över hela landet plockar upp videoklippet, kopierar det och skickar in sig själva, åsikter, aktier och inlägg löper in i miljoner. St är bara några av de städer där videon har blivit publicerad.

Samtidigt som svaret har varit överväldigande och rikstäckande, har det inte varit universellt positivt. Bostron sa att avdelningen har fått lite blowback från scrooges oroade för att ‘slösa bort skattebetalarnas pengar’.

‘Vi tog inte det för allvarligt,’ sa han. ‘Det tog oss sju minuter, och vi var i lastbilar, redo att rulla hela tiden.’ Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler , är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.