Holiday vagn levande och väl i 25 år

Holiday vagn levande och väl i 25 år

Företaget som gjort det är inte längre i affärer. Det blir kanske 5 miles per gallon. Att beställa delar till Gå Ner ett Kilo I Veckan det kan vara en mardröm.

Men Corvallis semestervagn fortsätter chugging längs och kommer att fria semester shoppers gratis runt för 25: e på varandra följande säsongen av programmet från lördag.

Vagnen, som har varit i bruk sedan 1996 och också används för historiska turer och den årliga Corvallis Community Christmas Parade, är en Chance-modell, och ibland verkar det som att chansen är att den fortfarande skulle vara Gå Ner I Vikt På En Vecka i drift.

Vagnen ställer sig inför 28 stående rum och har polerade trästolar och gammaldags vertikala stolpar för standees. Det har fortfarande den ursprungliga klockan, sa Webster ‘till min bästa kunskap’.

Vagnen har 87 000 miles på den och Webster säger att det ‘förmodligen har fler timmar på det än miles’.

Vagnen har en Cummins dieselmotor och körs på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller samma R 99-förnybara bränslemix som stadens dieselflotta bytte till tidigare i år.

‘Vi’ kommer att försöka hålla det så länge vi kan knyta på trä, ‘sade Bates.

OM DU GÅR

För att hedra årsdagen, kan alla ryttare gå in i en ritning för chans att vinna priser. Ridning vagnen är gratis.

Bussen avgår varje timme från centrum för transitering och kommer att göra 14 stationer i hela staden, inklusive köpcentra på Kings Boulevard, 29th Street, Circle Boulevard, Ninth Street och tre hållplatser downtown längs Second Street.