Holiday Treat Traditioner runt om i världen

Holiday Treat Traditioner runt om i världen

När semestern kommer runt, verkar det alltid som om Gå Ner I Vikt Snabbt det finns gott om godis! Butikerna fyller snabbt upp med ägg nog, ingredienser och chokladformad till nästan alla former som kan tänkas. Men i år, vad sägs om att titta på de mer traditionella semestern behandlar att krydda dina sammankomster. Genom att fokusera på det traditionella och meningsfulla i stället för den galna och kommersiella kan du upptäcka att du presenterar din familj och vänner för att behandla som de älskar att både äta och diskutera.

I Österrike spenderar familjer traditionellt på julafton tillsammans och börjar kvällen med en kyrktjänst. Efter kyrkan samlas de till en traditionell middag. Medan huvudrätten av Gebackener Karpfen, eller stekt karp, kanske inte passar alla, är det Gå Ner I Vikt På En Vecka säkert att deras dessert av Sachertorte verkligen kan. Sachertore är en choklad- och aprikoskaka, kakans rikedom bestäms av chokladets djup Gå Ner ett Kilo I Veckan och kvalitet Kakan är sedan frostat traditionellt med chokladfrystning, vilket skapar en läcker behandling för nästan vilken smak som helst.

När den 6 december når Tyskland firar de kvällen med St. Nicholas som kommer till alla barnen. För de goda barnen kommer en sko eller stövel full av läckra choklad, kakor och annat godsaker. Detta börjar bara semesterperioden. På julafton får varje familjemedlem en tallrik med alla slags godis, inklusive frukt, nötter, marsipan, choklad och kakor. Dessa behandlar är säker på att ta med söta drömmar till julmorgon!

Mexiko firar semesterperioden med La Posadas, som markerar resan av Maria och Josef från Nasaret till Betlehem. Från och med 16 december, äger denna fest varje natt med människor som går från dörr till dörr, sjunger traditionella sånger och ber om tillträde till Mary. När dörren öppnas, alla firar och barnen njuter av traditionen av piata. Piata är en ljuskärl som är gjord av antingen keramik (traditionellt) eller papper (i modern tid) fylld med alla slags godsaker för barnen. En efter en är barnen bundet ihop och försöker slå piata med en pinne. Slutligen bryter piaten och alla firar genom att förtära de läckra godis och godis.

Och i Frankrike kommer förmodligen en av de mest eftergivna godisarna, saboterna. Traditionellt var saboterna träskor som bönderna hade på sig. På julafton skulle barnen sätta sina saboter framför elden i hopp om att de skulle väcka sig för sabottor fyllda med godis. I moderna Frankrike är träskor dock uppenbarligen inte lika vanliga. I stället är sabotten av choklad av konditorivaror och fyllda med alla slags godis. Självklart är dessa inte längre inställda framför elden.

För din nästa semestersamling, varför inte välja ett traditionellt tema och ge både god mat och kunskap till dina gäster. De kommer sannolikt att vara glada att inte återhämta samma trötta semestererbjudanden.