Holiday Treat blir sommarprojekt för Smiths systrar

Holiday Treat blir sommarprojekt för Smiths systrar

Systrarna Natalie och Caroline Smith tillbringar varje sommarbrytning som arbetar på ett annat projekt med sina föräldrar. Natalie, 10 och Caroline, 8, var bland de cirka 150 konkurrenterna som fick en plats i tävlingen genom att bygga ett unikt kreativt pepparkakshus helt från början.

Natalies mamma, Lisa, var på fältturen som en chaperone och tänkte bygga ett pepparkakshus Viktminskning Tabletter som deras sommarprojekt att gå in i tävlingen skulle vara både kul och pedagogiskt för sina två unga döttrar.

‘Jag trodde att det här blir bra,’ sa Lisa. ‘Vi’ kommer att lära oss om bråk för mätning av ingredienser. Vi lär oss om att budgetera och köpa ingredienser. Vi visste ingenting om pepparkakskonkurrensen till fältturen, och Natalie var inspirerad av det. ‘

Smiths insåg snabbt att de kanske hade biten av mer pepparkakor än de kunde tugga.

Natalie och Caroline, tillsammans med sin mamma och pappa, Cory, började bygga på sin pepparkakshus i maj. Flickorna kom med tanken på att bygga en Volkswagen Beetle och heter projektet Punch Buggy, No Punch Back, som en ode till en av tjejernas favoritspel.

Under de kommande fem månaderna övade flickorna olika bakningstekniker och gjorde dussintals övningar innan de byggde sin slutprodukt. Tävlingens inträde krävde att varje element skulle kunna ätas, och det måste bestå av 75 procent pepparkakor.

Flickorna sa att det fanns en hel del försök och fel inblandade under hela processen. Vid ett tillfälle beslöt familjen Cocker Spaniel, Lily, att ta några lick från deras VW Beetle, vilket tvingade tjejerna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att börja från början igen. Lisa sa att hon och hennes man berömde sina tjejer för Går Man Ner I Vikt att vara så bestämda att avsluta projektet.

‘Cory och jag var så stolta över tjejerna för att bara hålla fast vid det här och inte ge upp halvvägs när något inte fungerade,’ sa Lisa. ‘De var tvungna att arbeta som ett lag.’

Den 20 november gjorde familjen Smith en fyra timmars resa till Asheville utan några olyckshändelser, och tjejerna representerade Florens som en av 30 pluspoäng i ungdomsdelningen av tävlingen. Även om systrarna inte vann ett pris för deras skapande var båda fortfarande nöjda med allt de hade uppnått.

‘Det är verkligen en besvikelse’, sa Caroline.

‘Men dagen efter tänker du på att vi kom ner från ingenting,’ sade Natalie.

Båda tjejerna har redan idéer om vad de vill skapa för nästa års inlägg. Caroline vill bygga santa sår på en tak på taket, medan Natalie vill skapa ett jätte julgran. Hur som helst, systrarna är glada över sitt nästa familjens sommarprojekt.

‘Jag vill definitivt göra det igen,’ sa Natalie med eftertryck. ‘Oavsett om det är nästa år eller om 10 år, vill jag göra det igen.’

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker tydliga mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI efter att ha kraschat fordonet i Lake City dansstudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florens AD vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotboll coachPratt inte längre West Florence s volleyboll tränare