Holiday Traveling

Holiday Traveling

Semester som reser i en RV är speciellt kul när barnen är involverade. Det finns något som är väldigt magiskt om campingresor. För många barn är det första gången de sjunger runt ett lägereld eller till och med lär sig att bygga en eld. Första gången hörs en skrämmande historia i skogen. Första gången de håller en marshmallow skewered pinne.

Du behöver inte vara en lejrscoutledare för att veta hur du visar barnen en bra tid på vägen. Bara att planera ett par roliga aktiviteter börjar ofta bollen rulla. Ibland behöver det bara lite brainstorming för att få din kreativitet juice flödar med dussintals Gå Ner I Vikt Snabbt Piller bra idéer.

Campfire matlagning är bara kul. Att rosta marshmallows och hotdogs över en öppen flamma kan inte vara näringsrikt komplett, men det är säkert en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller blast. Och det finns många roliga recept tillgängliga som låter barn och vuxna bli kreativa med lägereldetillverkning. Även barn som aldrig ens hämtar en burköppnare hemma kan tycka om att göra enskilda ananaskakor i tonfiskburkar, pasta kokta i rödpeperkoppar eller rosta en kalkon på en grill.

Aktiviteter runt lägerelden på natten gör ofta de mest långvariga minnena. Det är självklart också vad familjen gör under dagen. Det är dock de speciella nätterna som gör att barnen blir kär i camping. Ta med en bok eller två av skrämmande berättelser. Låt barnen välja en egen favorithistoria för att berätta om elden efter mörkret. Eller om du eller någon i din familj är musikaliskt benägen, kan du överväga att ta ett par amerikanska sångböcker, med fullständiga texter, så alla kan sjunga ihop. Hämta ett Gå Ner ett Kilo I Veckan par harmonikor, kanske en liten trumma eller en tamburin. och berättande under stjärnorna, med klibbiga marshmallow fingrar, är kraftfulla ingredienser för att gnista ett barns fantasi för livet.