Holiday Travel Rush pågår på LAX CBS Los Angeles

Holiday Travel Rush pågår på LAX CBS Los Angeles

LOS ANGELES (CBSLA) Mer än 4 miljoner resenärer förväntas resa genom Los Angeles International Airport under semestern.

Årets semesterresa beräknas vara bara något upp förra årets rekord för semestern, enligt Los Angeles World Airports.

Den 19 dagars semesterperioden, som började i fredags, fortsätter till och med jan. 2. Lördag förväntas vara den travlaste dagen, med mer än 253 000 passagerare som tar avgång.

De långsammaste dagarna att resa ska förväntas vara julafton, juldag och nyårsafton, med mellan 205 000 och 212 000 passagerare som reser på dessa dagar.

Enligt Automobile Club of America förväntas 1,73 miljoner amerikaner resa under semestern, med de flesta resenärer som förväntas köra till sina destinationer. City News Service bidrog till denna rapport.)

Mest visadeListor av vin som citeras i rättegången som har höga arsenivåer De 83 flaskor vin som citerats i en rättegång i veckan som har farligt höga arsenikivåer kom från 28 kaliforniska vingårdar och flaskades under 31 olika märkemärken. Några av etiketterna inkluderade flera olika typer av vin, såsom merlot, chardonnay, burgundy, ros, etc.

Snapchat berömd, LA Sex Worker Hoe laddad i Sex TraffickingFederal åklagare sade Melanie Denae Williams var belastad med handel minderåriga för sex och använder våld eller bedrägeri Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för att tvinga en vuxen till prostitution.

Det är en sak: Att sätta ringdiamanter i fingrarna Den senaste kroppsmodellen CrazeThe piercing professionella CBS2 News talade för att det var bättre att spara de $ 100 och sätta dem mot en riktig förlovningsring.

Vill du få hjälp, säger kvinna som hävdar Trey Songz gav henne hjärnskakning Med sin advokat Lisa Bloom vid hennes sida, beskrev Andrea Buera hur Songz påstås slå henne för att prata med ena hans vänner under en NBA All Star Game after party.

2 Hittade Döda Hemma I Orange I Apparent Mord Självmord Kroppen upptäcktes på baksidan av ett hem, sade polisen. sa.

Store ägare arresterade för att skjuta på ShopliftersEn inland empire grep Gå Ner I Vikt Snabbt Piller affärsinnehavaren sin vapen när två inbrottstjänstemän försökte komma undan. Men nu är han den som står inför avgifter. Tina Patel rapporterar.

Disneyland Till Tillfälligt Stäng ‘Pirates’ Ride To Remove Bride Auktionsplats Den populära Disneyland-turen tar bort en scen där en bunden kvinna står på auktionsblocket för pirater att köpa som en fru.

United Airlines misstänker flugor Kansas Bunden German Shepherd till JapanUnited Airlines säger att den undersöker efter att ha Gå Ner ett Kilo I Veckan flyttat en Kansas familjehund till Japan i stället för Kansas City, Missouri.