Holiday Train sprider glädje

Holiday Train sprider glädje

Den kanadensiska Pacific Holiday Train har slagit skenorna en gång till och gjort ett gropstopp i Wetaskiwin måndag Viktminskning Tabletter kväll.

CP Holiday Train startade sin tre veckors resa Nov. Dec.18.

tid, du kunde inte se gatan Gå Ner ett Kilo I Veckan från spåren eftersom det snöade så illa. Detta område (av spåren), snön rensades ut, och Gå Ner I Vikt På En Vecka vi fick RCMP att hjälpa till med trafiken. Vi letade efter de små detaljerna i år. som kom tillräckligt tidigt, fick njuta av fria hotdogs medan de väntade på att tåget skulle komma fram. visste inte hur många att planera för. hundra hotdogs donerades av Wetaskiwin Credit Union och grillen levererades av ATCO Gas.

Lite mer än en timme senare, och lite längre norrut uppför spåret, samlades hundratals i Millet för att njuta av semestertåget.

Staden 2.100 ökade, inklusive en donation på $ 1.000, $ 5,421,75, varav 3,275 dollar var genom en fundraiser där folk kunde köpa en ballong för $ 10. Alla vinster gick till Millet Food Bank.

Staden fyllde också Millet Lion-bussen med hundratals pounds mat för Millet Food Bank. Wetaskiwin Food Bank fick också en $ 1000 check från CP.