Holiday Train drar in i norr nästa vecka

Holiday Train drar in i norr nästa vecka

Den kanadensiska Stillahavsstugan återvänder till Northwestern Ontario nästa vecka, med föreställningar av Dallas Smith och theOdds.

Det första stoppet i regionen ligger i White River på onsdag, november. På fredag, dec.

Detta är det 18: e året av CP Holiday Train-traditionen som väcker pengar, mat och medvetenhet för lokala matbanker och matställen. Som tidigare år drivs två tåg från kust till kust under Holiday Train-banan, med cirka 150 utställningar i november och december i Kanada och USA.

‘Vi Viktminskning Tabletter är mycket glada över årets CP Holiday Train och uppmuntrar alla evenemangsmedlemmar att ta fram hälsosamma, näringsrika matvaror till utställningarna’, säger Pam Jolliffe, koncernchef för Food Banks Canada. ‘Under de senaste två decennierna, CP har spelat en viktig roll för att höja nödvändig mat för semestern och för att öka medvetenheten om hungerrelaterade problem. ‘

Varje pund av mat och dollar som Gå Ner I Vikt På En Vecka uppkommer vid varje stopp stannar hos den lokala matbanken för att hjälpa till att mata dem som behöver det i det samhället.

Bland underhållarna är detta år platina som säljer Country Star Dallas Smith och Band Odds.

Smith är en indianer i Vancouver som har en armfulla JUNO och CCMA-prisvinnor och nomineringar och fortsätter att vara en av de mest pratade om resor i kanadensisk countrymusik.

‘Att hjälpa lokala matbanker över hela landet är något jag är glad över att vara en del av,’ sa Smith. ‘Jag har turnerat Kanada många gånger men inte så här.’

Odds föddes från 1987 års Vancouver-musikscene och deras album har uppnått platinstatus i Kanada, tillsammans med sex JUNO-nomineringar, flera topp 10-tal och Viktminskning Tabletter några topp 40-hits i USA och runt om i världen.

‘Holiday Train är ett underverk,’ säger bandet. ‘Under de senaste fem åren har det gett oss odds en chans att bli en del av den verkligt fördelaktiga delen av semestern, att förbinda oss med vårt samhälle och använda den förbindelsen för att hjälpa alla att uppnå samma nivå av lycka och välstånd.’