Holiday Trail of Lights

Holiday Trail of Lights

Sex städer i två stater har kommit ihop för att organisera Holiday Trail of Lights.

Shreveport, Bossier City och Natchitoches, La. Och Jefferson, Marshall och Kilgore, Texas har samarbetat för att föra turister till varandra.

bara tillåter oss att vara starkare som en enhet, snarare än enskilt, sa Nikki Neal med Shreveport Bossier Convention och Tourist Bureau. erbjuder så mycket mer till våra semesterbesökare. När vi kommer tillsammans som ett spår, kan familjer komma igenom och besöka mer än en stad på en natt om de väljer.

kan också göra ett par nätter av det och uppleva varje stad individuellt längs spåret. Det är alltid något annorlunda och något nytt i varje stad som du, lade hon till. ger resenärer något att göra under semestern så lätt och familjevänligt. Vi spår ungefär en timme från varandra, precis utanför interstate.

Idag är oljelänkarna borta, tillsammans med de flesta pengar som gjorts under stadens oljebom.

Kilgore idag är en liten stad, med småstadens värderingar, men staden är rik på något annat charm.

Från Kilgore Rangerettes, Gridirons första precisionsborrlag, till stjärnbladet toppade oljediskar, har Kilgore kallat sig City of Stars. Jul är en magisk tid i Kilgore, enligt handelsminister Mike Coston.

gå till någon stad i Amerika och du ser julljus överallt, sa han och stod under en av stadens 70 oljelänkar. vacker och de är roliga att se, men i Kilgore, vad du ser är stjärnor.

Vår detaljhandel, vår bransch och våra invånare dekorerar alla med stjärnor, han strålade. natt, stjärnorna lyser verkligen i Kilgore. Vid en tid hade vi mer än 1200 oljelänkar. Vi har nu mer än 70, och alla tändes med stjärnor till jul.

Från en film som visar Kilgore-historiens tidiga historia, Gå Ner ett Kilo I Veckan till en livsformad inomhusmodell med utsikt över lera gatorna från oljebomens tid, har museet utställningar riktat mot att ge en glimt av livet under oljans höjd dagar. Mannequins som visar livet i området under den tiden fyller en mock frisör, läskaffär, smörjbutik och en bank.

Beskriven av borgmästare Joe Parker som världens största oljefält på en gång, knyter staden till oljeprocessen så djupt att de fortfarande har en pipeline för att bevisa det.

tunnland hade alla dessa oljebrunnar, skrek han. möblerad all olja för andra världskriget och rörledningarna ligger fortfarande i marken där vi skickade den till Pennsylvania.

hade över en miljon besökare på oljemuseet och vi slog det landmärket förra året, tillade han. kommer från hela världen för att se den. Vi är stolta över allt i centrala Kilgore. Kilgore Rangerettes är kända världen över för sina röda skjortor, blå kjolar och varumärke vit hatt och stövlar. Att vara det första exemplet på ett precisionsborrlag har Rangerettes ett rykte att upprätthålla. Med Rangerettes Showcase Museum kan besökare lära sig om lagets historia genom en interaktiv video och memorabilia-skärmar. Också på displayen är kostymer bärna under åren av Rangerettes, från deras på fältslitage till dansdräkter som används under deras årliga recensioner.

I en historisk byggnad med exklusiva antikviteter, möbler och presenter, är Kilgore 205 Shop en sparsam resenär. Enligt sina innehavare kommer det mesta av butikskunderna från större omgivande städer, som Longview, Dallas och Shreveport. Allvarliga samlare kommer dock att hitta en mängd godisar, från orientaliska mattor till ljuskronor på den stora änden och barnkläder och ljus på de mindre. En eklektisk blandning av varor i en två våningar i centrum, 205 butiken är ett måste se om du passerar.

Varje år är staden värd ett Wonderland of Lights, där uppskattningsvis 500 000 människor slutar se under semestern, och det är inte svårt att se varför. Domstolen upplyst är en hisnande syn och skryter med 125 000 ljus på egen hand. En utomhusskridskoåkning lägger bara till festligheterna, vilket ger trötta festivaler en chans att slappna av och varva ner.

Mer måste se i Marshall inkluderar:

Denna härliga butik i centrala Marshall är fylld med eklektiska presenter och inredning. Byggnadsägare har hållit originalbyggnadsarkitekturen, komplett med en mezzanine med utsikt över bottenvåningen. Merchandise linjer båda våningarna, med allt från ljus till möbler till salu. Butiken har även draperier, belysning, original konst och fin kristall.

Ägare John Endicott sa att byggnaden är lite över 100 år gammal och har en färgstark historia.

var ursprungligen ett bilhandlare, men det var inte länge länge, sa han. Över 60 år var det Smith Furniture. Vi har varit här i fyra år, men vi är fortfarande kända som möbelaffären, han skrattade. tak är original, kolumnerna är ursprungliga. Kolonnerna dekorerades av en konditor och hon använde färg och ett konditori för att måla löv Viktminskning Tabletter på kolonnerna. Hon är en riktig artist. Inredda med halvtestbäddsbäddar, har hemrummen även ursprungliga tillbehör, till exempel fotografier av de första ägarna i hemmet. En telefon visar en dam som bär en svart klänning, och samma svarta klänning är utställd bredvid porträttet. På besöket kommer besökare också att se Gå Ner ett Kilo I Veckan antika porträtt av barnen som började sina hem i hemmet, för att bara få reda på både barn, pojke och tjej, dog kort efter att bilderna tagits. Detta hem kommer att spöka dig med sin skönhet och spänning dig med sin charm.