Holiday Tradition of the Southwest

Holiday Tradition of the Southwest

Om du bor i sydvästra, har du förmodligen sett minst en festmåltid, det är tacksägelse, jul eller någon annan festdag med tamales som serveras. I själva verket, här i sydvästra, Tamales är en tradition under holidtaditional semester biljettpris. Men de är inte den enklaste eller snabbaste måltiden att göra. Så vilken bättre tid att ‘ta itu med’ Tamale gör än när du har gott om familj runt för att hjälpa till i förberedelserna!

Få familjen att samlas och göra dig till en ‘monteringslinje’ och komma igång! Du kommer inte ångra resultatet! Det här receptet gör ungefär 6 dussin tamales.

STEG1 kommer att göra köttet detta är gjort före tid, och jag gillar att lägga den i den långsamma kokaren för att laga mat över natten. På detta sätt är köttet ömt och strimlar enkelt.

STEP2 kommer att göra masa (den degen som omgivande för köttet).

STEP3 kommer att montera tamales den Gå Ner I Vikt Snabbt Piller del av tamale gör där det hjälper till att ha massor av hjälpare att rulla upp dem

STEP4 kommer att laga tamalesna och eller njuta av din belöning! Steg 1: Samla upp ingredienserna Gå Ner I Vikt På En Vecka (men var inte i rush, tålamod gör det bästa Tamales)

Det klassiska sättet att göra tamales är att steka ett grishuvud och skrapa köttet från skalle. Eftersom Idon inte gillar tanken på att öppna min ugn för att se ett stort grishuvud som stirrar på mig, använder jag ett gammalt recept på carne asado (rostat kött i en chili-sås).

Du behöver: 2 till 3 tbs. svavel eller vegetabilisk olja

3 till 3 pund benfri fläsk axel eller Boston rumpa, skuren i 3 tum bitar och trimmad

1 medium vitlök, grovhackad

6 medelklöda vitlök, lätt krossad och skalad

4 torkade fjällblad, rostade

2 till 3 kvistar färsk timjan, marjoram eller mild oregano, eller 1 seb. torkad mexicansk oregano

ca 20dried röd chile stammades och sådd: Guajillo, New Mexico Big Jim och

Ancho allt fungerar bra

1/2 tsk kosher saltSök de röda chilierna i varmt vatten tills de är mjuka. Tillsätt dessa till en mixer och blanda tills det är smidigt. Rör i vitlök, lök, timjan, marjoram, oregano, salt och Viktminskning Tabletter peppar.

I en tillräckligt stor skål kan köttet täckas, tillsätt den kubta fläsken och smörja med chili-blandningen så att den kan marinera i minst 3 timmar. Krossa köttet i en stor kött så det blir inte för ‘tjockt’ för att vara tamalefyllningen.

Soak the hojas:

Du kommer att behöva en säck med majsskalor (finns i de flesta snabbköpens etniska gånggång)

Försök inte skilja majsskalarna, de kommer lätt att skilja sig efter att de blötläggs. Placera dem i din rena handfat eller en stor kruka med ljummet vatten och nedsänk dem helt.