Holiday Tour för Humane Society en framgång

Holiday Tour för Humane Society en framgång

Den andra årliga Unforgettables Holiday Home Tour var en annan succé och höjde $ 6360 för ‘Buddy’s Fund’ till stöd för Timmins och District Humane Society. Detta belopp fortsätter att växa med butiksdonationer. Fonden är för övergiven, missbrukad eller förlorad djur i behov av akutsjukvård och att ge dem en andra chans till livet och ett hem Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för alltid.

Som skapare och arrangör av denna händelse vill jag tacka de andra småföretag som deltar i att göra denna händelse till en framgång. De är Cattails Gift Home Decor, ägare, Joanne Pedskalny, Citrongräs Custom Floral Home Decor, ägare, Sonya Biemann och Perfect Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Settings, ägare, Estelle Demers.

Ett stort tack till Christine Bradshaw, personal och volontärer i Timmins och District Human Society. De tjugosju volontärerna som agerade som greeters och gav hjälp i hemmen, utförde dessa uppgifter med så lätt och nådig.

Till alla hushållare som erbjöd sina hem för denna turné och varmt öppnade sina hem till allmänheten, ett annat stort tack. Inget av detta skulle vara möjligt utan din genorosity. Också till Michel och Lynn Lessard för att ge Early Bird-priset, tack !!

De många som köpt biljetter och gick på turnén, förtjänar ett stort tack också. Dina kommentarer har varit hjärtvärmerande och mycket uppskattade. Många har sagt att detta sätter dem i julandan. Vi hade folk från Sudbury, North Bay och delar av södra Ontario som åtnjutit årets Home Tour.

Det är lokala små oberoende företag som ger denna underbara händelse för Timmins och kommer att förbli så. När lokala småföretag stöds kan vi ge tillbaka till samhället med händelser som detta. Vi bor här och har en önskan att Gå Ner ett Kilo I Veckan lägga till livskvaliteten i vårt samhälle.

Den tredje årliga Unforgettables Holiday Home Touren för 2015 är redan i planeringsstadiet och kommer att stödja Timmins and District Humane Society igen.