Holiday tjuvar riktade mot hus och bilar

Holiday tjuvar riktade mot hus och bilar

(WTNH) Både Milford och Hamden Police rapporterar att flera bilar har brutit sig in och flera stulits det förra helgen. Det var en varning för människor att låsa dina dörrar som veckorna mellan tacksägelse och jul, se en uptick i inbrott.

vet att semestern kan ge dem en viss desperation från folk som inte har pengar att köpa gåvor eller köpa Viktminskning Tabletter värmebränsle och sådant, och så ut av den desperationen begår de brott, säger Chief Thomas Wydra med Hamden Police Department.

leta efter möjligheter och så ofta det vi ser är fordon som är olåsta eller hus som är olåsta, det är de som är inbrott, säger Wydra.

Relaterat innehåll: Varmt vädervarning från Waterbury Police kan hindra din bil Viktminskning Tabletter från att bli stulen

Om ditt hus är målet, visar statistiken att en inbrottstjuv kommer bort med cirka 2 200 dollar av saker.

bästa sättet att besegra det är att låsa dina dörrar, oavsett om det är på din bil eller i ditt hus. Lås dina fönster när du inte är hemma. Håll dina personliga ägodelar, särskilt de av enormt värde som smycken och så vidare dolda bort när du inte är hemma, sade Wydra.

Att ha ett hem säkerhetssystem eller Gå Ner I Vikt På En Vecka övervakningskameror utanför kan hålla en skulle vara tjuv bort. Om du kommer hem och tror att ditt hus har blivit brutet till officerare säger aldrig gå inuti.

om en öppen dörr eller ett fönster krossat. Du måste anta att någon är i ditt hus.

Så var ett stort vittne. Ring 911 omedelbart och flytta tillbaka till din bil, lås dina bildörrar, säger Wydra.

Wydra säger att människor också kan vara mål när man går på parkeringsplatser efter att ha handlat. Han varnar människor bör vara medvetna om sin omgivning. Om du placerar förpackningar i din bil mellan butikerna, se till att de placeras i bagageutrymmet eller dolda ur sikte.

Connecticut State Police skickade ut sin egen varning till Connecticut boende om möjligheterna till dessa brott:

TIS SEASONEN FÖR PIRATER

Dela det här: Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn Klicka för att skriva på (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka e-post (Öppnas i nytt fönster) WTNH NEWS8 kommenterar för att möjliggöra en konstruktiv diskussion om de historier vi täcker. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska. Du kan också blockera någon olämplig användare genom att enkelt välja rullgardinsmenyn till höger om någon kommentar och välja ‘Block User’ därifrån.