Holiday Tea på The Phoenician Resort

Holiday Tea på The Phoenician Resort

Modern Luxury Scottsdale tidskriftsredaktör, Marie Look, delar en av hennes favorit semester traditioner i Valley: Holiday Tea på The Phoenician Resort, en festlig aktivitet som Viktminskning Tabletter presenterades i tidningen Philanthropy Issue.

Tea Hostess Wanda Hill ger tittarna en inblick i denna speciella semesterupplevelse med en elegant plats inställd fylld med fin porslin, utsmyckade tekannor och, naturligtvis, smörgåsar. Hill förklarade att varje Holiday Tea gäst åtnjuter ett te efter eget val tillsammans Går Man Ner Gå Ner I Vikt På En Vecka I Vikt med en tre-rätters menyer.

Så vad ska du äta? Raspberry macaroons, hickory rökt lax finger smörgåsar, kärnmjölk scones, choklad mousse kaka och annat ljuset biter något för varje smak!

Te entusiaster kan njuta av deras hjärtat innehåll med ett urval av mer än 19 olika sorter, inklusive speciell semester blandning, inklusive ett ljust bär te som ett bra val för alla som inte älskar den ibland bitter smak av örtte.

För alla som inte älskar smaken av örtte är det inte något problem, eftersom Hill rekommenderar ett ljust bärt te som är perfekt för personer med smekare smaklökar, särskilt barn.

Hill säger att oavsett deras ålder, människor älskar semesterte på The Phoenician. Det är en mycket populär aktivitet för mammor, döttrar, mormor och mostrar att njuta av, eftersom man klär sig i något speciellt och njuter av ett gott te tillsammans appellerar till flera generationer.

Hill rekommenderar att du gör reservationer för att du inte missar High Tea på The Phoenician, oavsett om du vill dela upplevelsen runt semestern eller bortom. Kanske börjar du till och med en ny tradition för din egen familj!