Holiday tabeller behöver grytor

Holiday tabeller behöver grytor

För några veckor sedan rev jag ett squash gryta recept från Southern Living magazine med avsikt att prova det. Jag har kommit runt för att göra det, men en vän ringde att hon letade efter ett squash gryta recept för sin Thanksgiving middag. Viktminskning Tabletter Det var hennes uppfattning att varje Thanksgiving-tabell behöver minst en gryta.

Receptet jag hade slitit ut kom omedelbart och jag fotograferade det och skickade det till henne. Hon sa att det var precis Viktminskning Tabletter vad hon letade efter. Jag ser fram emot en rapport från henne om framgången med receptet.

Southern Living kallar det och det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller påminner om äldre recept, men det är uppdaterat med schweizisk ost tillsatt för smörgås och nybakad svartpeppar för lite värme. Den har de traditionella krossade buttery krackarna på toppen och innehåller en halv kopp majonnäs för att binda ingredienserna tillsammans. 6 matskedar osaltat smör, uppdelad

3 pund gul squash, skivad tjock (ca 5 medium squash)

1 medelstor gullök, hackad (ca 1 koppar)

2 tsk kosher salt, uppdelad

2 stora ägg

1 (8 ounce) behållarsyra

4 uns skarpa Cheddarost, strimlad (ca 1 kopp)

2 uns schweizisk ost, strimlad (ca kopp) 2 tsk hackad färsk timjan

tesked svartpeppar

2 ärmar runt smöriga kakor (som Ritz), grovkrossad

1 ounce parmesanost, strimlad (ca kopp)

ugnen till 350 grader. Smält 3 matskedar smöret i en stor stekpanna över medelhög hög värme. Lägg till squash, lök och 1 tesked saltet; koka, rör om ofta tills centrum av squash är bara ömt och vätskan har avdunstats, ca 10 minuter. Överför blandning till en kolander satt över en skål. Töm 5 minuter; Kassera vätska.

Rör ihop ägg, gräddfil Cheddar och schweiziska ost, majonnäs, timjan, svartpeppar och kvarvarande tesked salt i en stor skål. Vik försiktigt in squashblandningen. Sked i en lätt smurt 11 till 7 tums bakfat.

Mikrovågsugn återstår 3 matskedar smör i en medelstor mikrovågsugnskål på hög tills smält, cirka 25 sekunder. Krossa tillsammans kakor, parmesanost och smält smör tills de kombineras; strö över gryta. Baka i förvärmd ugn till guldbrun, ca 20 minuter.