Holiday stress och sprit gnista uptick i hjärtat tillstånd

Holiday stress och sprit gnista uptick i hjärtat tillstånd

AUSTIN (KXAN) Stress från sista minuten shopping, dricker för mycket på en fest och äter julkakor. Läkare säger att Gå Ner ett Kilo I Veckan alla dessa faktorer i kombination kan leda till ett tillstånd som kallas Holiday Heart.

Det startar med ett snabbt, oregelbundet hjärtslag och spiraler ur kontrollen. Läkare på hjärtas sjukhus i Austin säger att de Viktminskning Tabletter får se fler patienter som leder till 2018 på grund av det.

Dr. Paul Pagley är kardiolog på sjukhuset. Han säger Holiday Heart kan leda till hjärtstillestånd. Det förvärras av stress, överspädning och viktigast Gå Ner I Vikt På En Vecka av alltför mycket alkohol.

‘Alkoholen är lite av ett gift mot hjärtat,’ sa han. ‘Och när du har det överflödiga alkoholet, påverkar det det elektriska systemet [i hjärtat] som gör dig i riskzonen för detta.’

April Gimnich arbetar i Austin. Hon är ansvarig för hennes företags julparty. Lägg till i sin egen julfirande och stress kan ta över snabbt.

‘Du’ sover inte. Du ‘stressas och går och handlar’, sa hon. ‘När du normalt ska vara hemma vilar och körningen är värre.’

Amber Anguiano är hennes medarbetare, som hjälper Gimnich att planera festen. Hon sa att hennes semester söta tand brukar ta över vid denna tid på året.

‘Du kan göra de hälsosamma sakerna hela året,’ sade Anguiano. ‘Semestern är att skämma bort.’

Dr Pagley sa tacksägelsen, julen, nyårets upplägg är den främsta tiden för Holiday Heart, och det kan slå någon.

‘Det händer ofta hos människor som inte har några kända hjärtproblem, inga hjärtproblem alls’, sa Pagley. ‘Och det kan vara ett sämre problem hos personer med känt hjärtaproblem.’

För att undvika det, maximera måttet och tysta stressen, sa han. Det är en fråga om att bara försöka se till att du inte överdriver det.