Cincinnati Police delar glädjen av semesterperioden med områdesbarn

Cincinnati Police delar glädjen av semesterperioden med områdesbarn

CINCINNATI Santa fick lite hjälp att ringa i julen från officerarna och vännerna till Cincinnati Police. Officers gick med i Santa och välkomnade hundratals pojkar och flickor från hela staden till distriktets fyra huvudkontor för att välja julleksaker och presentera artighet av officerare och generösa givare.

Katholine Durham och hennes barnbarn kunde njuta av dagen med att äta pizza och välja en ny leksak efter eget val innan de körde på helt nya cyklar donerade av polisen. Durham sade att vinterunderlandet tog glädje till en semestersäsong som skulle ha varit lite mindre glad för pojkarna.

‘Det var bara underbart att se alla barnen vara glada, eftersom alla ögon bara var ljusare. Jag trivdes verkligen med båda mina barnbarn,’ sa Durham.

Cincinnati polis talesman Tiffany Hardy sa att leenden delades av både officerarna och barnen.

‘Det är bara fantastiskt att se barnen och poliserna interagerar. Att ha en bit att äta, plocka ut leksaker eller välja den speciella cykeln, det betyder verkligen mycket för våra officerare och Chief Isaac. ‘Hardy sa.

Från cyklar och skotrar till Barbies och K ‘NEX-apparater hade Santa och hans hjälpare något för alla.

Men mer än bara kul och spel, officerare och befälhavare som kapten Martin Mack säger dagen träffar i hjärtat av gemenskapspolis.

‘Vi har verkligen tagit samhällspolisering till en nivå som vi bara vill ge tillbaka till samhället. Vi vill kunna ta med leenden till barnens ansikten. Vi vill att folk ska veta att vi bryr oss. ‘