cifret försäljning sjunker efter betalad parkering

cifret försäljning sjunker efter betalad parkering

Några Reston Town Center-köpmän säger att de har sett en minskning så hög som 37 procent, eftersom fastighetsägare och chef Boston Properties inrättat ett nytt betalt parkeringssystem enligt försäljningsdata som släpptes den 27 mars av Reston Merchants Association.

Reston Merchants Association, som bildades i februari som leverantörer av centrum försökte organisera mot betalad parkering, består av cirka 20 detaljhandels-, restaurang- och företagsägare som har hävdat att Boston Properties ‘betalade parkeringssystem, genomfört den 3 januari, har skadat deras intäkter och blandad användning samhällets totala vitalitet.

‘Gemenskapen har talat, och de är trött på betald parkering’, sade Reston Merchants Association, huvud Aaron Gordon. ‘Det är inte bara dyrt, men den [ParkRTC] -app som människor måste ladda ner till parkerar är besvärlig, komplicerad och en invasion av deras integritet. Vi ser att många av våra bästa kunder bojkiserar RTC helt och andra, och andra har sagt att de aldrig kommer tillbaka .’

Gordon äger Red Velvet Cupcakery, som har haft en butik i Reston Town Center sedan 2010, och han rapporterar att marsomsättningen har minskat med 19 procent från förra året, med en prognostiserad nedgång på 25 procent för året.

Restaurangen Big Bowl rapporterade en minskning med 26 procent i mars, men den siffran var bara 15 procent för februari och en förlust på 4500 kunder från 2016.

Enligt Reston Merchants Association ligger försäljningen i Busara Thai Cuisine ned 18 procent i mars, medan Dawn Price Baby såg samma nedgång i februari, även om butikens andra platser såg en genomsnittlig ökning med 20 procent under samma månad.

The Eyewear Gallery och Edibles Incredible Desserts rapporterade droppar i februari försäljning på 29 respektive 28 procent, och The Counter Burger hade en 24 procent minskning i mars försäljning.

Potomac River Running rapporterade den mest betydande minskningen i mars med en minskning på 37 procent i försäljningen på Reston Town Center, medan dess sju andra arenor alla rapporterade högre än vanlig försäljning.

‘Betalad parkering är helt enkelt att döma affärer, förstöra vårt rykte och förstöra känslan av gemenskap som alltid har varit Reston,’ sade Gordon.

Boston Properties säger att det är förbjudet av villkoren för de flesta av sina hyresavtal från att kommentera försäljningsresultat som rapporterats av enskilda hyresgäster men hävdar att försäljningsnedgången inte nödvändigtvis kan hänföras direkt till införandet av betald parkering.

Väder, marknadsförhållanden, försäljningstaktik och en leverantörs särskilda affärsmodell kan alla påverka försäljningen, enligt bolaget.

‘Vi har sett variation i månad till månad prestanda för köpmännen i Reston Town Center före införandet av betald parkering’, sade Boston Properties representanter i ett uttalande som skickades till Fairfax County Times av Fallston Group, marknadschefen Kathy Walsh, som har har hanterat företagets PR. ‘Den här utvecklingen har fortsatt under de senaste 90 dagarna, med några hyresgäster som rapporterar försäljningen är upp och andra rapporterar platta eller minskade försäljningar.’

Boston Properties förnekar också rapporter om att det kommer att få 8 miljoner dollar i årlig intäkt från betald parkering. ‘Den beräknade siffran var från 2011 och baserades på väldigt olika operativa antaganden’, sa bolaget om detta intäktsprognos. ‘Det är både föråldrat och felaktigt.’

Noterar att intäkterna förväntas vara betydligt lägre eftersom majoriteten av besökare och hyresgäster antingen får validering eller inte betalar för parkering, säger Boston Properties att det kommer att återinvestera ‘ett jämförbart värde till vinsten’ tillbaka till stadens centrum och Reston-samhället genom underhåll, kapitalförbättringar, samhällshändelser och välgörande donationer.

Utanför lördag och söndag och ‘välj helgdagar’, som är gratis, måste besökare på Reston Town Center nu betala för att parkera både i samhällets garage och på gatan. Det inkluderar fredagskvällar. Parkeringssystemet är till stor del baserat på en mobil app kallad ParkRTC, men kunder kan också använda för närvarande besvärliga kiosker vid ingången av parkeringsgaragesna att betala med kontanter eller kreditkort.

Rapporterar att ParkRTC-appen har laddats ner mer än 112 000 gånger, inklusive mer än 22 000 nya registreringar under den senaste veckan, och utnyttjas av 85 000 personer att betala för parkering, säger Boston Properties att det planerar att lägga till fler bytesmaskiner för kunder och förbättringar av betalningskioskerna.

‘Boston Properties fortsätter att övervaka betalad parkering adoption och kommer att överväga alla lämpliga policy och teknik ändringar som behövs för att säkerställa den långsiktiga framgången för centrum,’ sa företaget i en blanket uttalande.

Men många stadskunder som är beroende av sina företag för deras försörjning säger att de inte har råd att vänta och se om deras försäljning vänder sig om eller om förlorade kunder väljer att återvända.

Kunder som kommer på helgerna för att dra nytta av fri parkering har inte gjort upp för förlusten på veckodagsintäkter enligt Reston Merchants Association, som konstaterar att vissa företag som The Eyewear Gallery endast är efter överenskommelse och kan acceptera ett begränsat antal kunder på helgerna.

Föreningen hävdar också att centrum förlorar kunder till andra närliggande blandade användargrupper, som Worldgate Center i Herndon, One Loudoun, Tysons och Mosaic District i Merrifield, som alla erbjuder liknande tjänster och återförsäljare samt rikligt gratis parkering.

Efter att ha lämnat informellt stöd genom happy hour-erbjudanden till en protest som innehas av gemenskapsmedlemmar utanför Reston Town Center den 5 mars, har Reston Merchants Association börjat jobba med Reston-communityorganisatörer och människor som bor eller arbetar i centrum.

Gruppen kommer att vara värd för ett rådhusmöte i mitten av maj med samhällsledare, lokala politiker och parkeringsgaragespecialister bland de inbjudna högtalarna. Pressmeddelandet som meddelar händelsen säger att Boston Properties också kommer att bli inbjuden att delta och prata.

Reston Merchants Association samarbetar också med samhällsorganisatörer för att hålla en andra mars i protest mot det betalda parkeringssystemet som planeras i mitten av juni.

Medan Reston Merchants Association anställde Fay Law Group i februari har den ännu inte vidtagit några rättsliga åtgärder mot Boston Properties, men gruppen uttryckte stöd för en icke-medlemsköpare, Jacksons Mighty Fine Food Lucky Lounge, som stämde på Reston Town Center ägarna den 23 mars. Jackson hävdade att den ålagda betalade parkeringsplatsen utgjorde ett brott mot deras hyresavtal, vilket hindrade deras förmåga att bedriva verksamhet.

Reston Merchants Association säger att det kommer ‘sannolikt söka liknande rättsliga åtgärder i följande månad.’

Gemenskapsledare och politiker vars valkretsar inkluderar RTC har ännu inte talat om frågan. ‘När det gäller de senaste rättsliga åtgärderna är Boston Properties mycket övertygade om att det kommer att råda mot alla juridiska utmaningar som är relaterade till betald parkering’, sa Boston Properties representanter.

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning