Christopher Walken s tolv juldagar

Christopher Walken s tolv juldagar

Patrullen, päronträdet. Jag litar på att båda har kommit säkert på denna första juldagen. Patronen behöver tyvärr monteras för frakt. Taxidermi. Jag var tvungen att krossa den stackars fågeln med mina egna två händer. Ibland måste små grymheter tolereras för den större semestern bra i detta fall, päron.

Den andra dagen

Kan de två vackra sköldpaddduvorna, inneslutna, förliva din andra juldag. Jag har spelat in sina sorgliga sånger på en cd-skiva, också medföljer, så du förstår varför jag tyckte det var nödvändigt att kväva dem. Dessa fåglar kan fåglarna köra dig galen galen.

Den tredje dagen

De tre franska hönsna har blivit förberedda och klädda på ugnen eller broiler, som du vill. Men semesterglädjen slutar inte där, min vän. Jag har tagit bort huvudet själv. Med en öxa. Och jag har dekorerat dem festligt som Maria, Josef och Baby Jesus. Var god njut.

Den fjärde dagen

Fjärde dagen. Fyra kallande fåglar. Lyssna. Ringer de? Nej. Men tystnaden är på sin egen väg en slags jul.

På den sjunde dagen vilade Gud. Men de sju svanarna som för närvarande simmar i din pool vilar inte. De kommer inte att klättra ut ur vattnet, och de kommer inte sluta flytta. Varför? Eftersom blyvikterna jag har knutit till benen, försäkrar amfetaminerna i deras matar dig en hel dag med julunderhållning.

Åttonde dagen

Den lilla amerikanska mjölkbruksgården har tragiskt försvunnit för alltid. Därför uppträder de flesta av de åtta flickorna som en mjölkning med artighet av de bra folket i La Leche League, till vilken jag har gjort en generös donation i ditt namn. För resten har jag ringt in en personlig tjänst från utgivaren av Lactating Mamas magazine. Motbjudande. Men det är ju ju jul.

På detta, den tio dagen av vårt juleventyr, representerar de tio herrarna en hoppa varje gång i det amerikanska gatu livet. Gambler, bookmaker, återförsäljare och junkie. Den ambitiösa gangsteren, den otänkbara brottsherren, och den vanliga duggen. Den krokiga polisen, arsonisten och kon mannen. Deras nimble humle, alltid ett steg före Johnny Law, är vad säsongen handlar om. God Jul.

Den elfte dagen

Elfte dagen. Elva pipare. Rör. Inte en rörledning, tänka på dig. Men pipar varmt. Precis som soul searing New Orleans jazz. Som ett kokande glas absint. Som jag. Lyckliga helgdagar.

Den tolfte dagen

På den här tolfte dagen fylls jag med ennui. Tolv trummare, bara trumma; för lätt, kanske. Därför har jag, med stor personlig risk, importerade trummor gjorda av mänsklig hud. De producerar ett ljud som ingen annan; ljudet av en liten bambu bur i en född djungel fängelse, där hoppet dör igen med varje grym gryning. Det är ljudet av smärta, frustration och besvikelse. Ljudet på jul.