CHRISTOPHER HUW BARRINGTON

CHRISTOPHER HUW BARRINGTON

CHRISTOPHER HUW BARRINGTON 9 augusti 2011 Åldrig 31 år. Tragiskt medan du är på semester med vänner. Begravningsarrangemang som ska göras när vi kan ta med Chris hem. Var god bära klara kläder, inte svart. Omedelbar familj blommar bara, men donationer till en förvaltningsfond för Louis och Ellis kommer att uppskattas.

Vad kan vi säga? Vi är hjärtbrutna. Precis när ditt liv var så lyckligt. Vi kan inte tro att vi aldrig kommer se ditt vackra leende eller höra ditt skratt igen. Vi kommer alla att se efter dina älskade pojkar. Älskar och saknar dig för alltid, Mamma och Ian.

Den bästa bror någonsin, lärde mig så mycket. Den roligaste personen jag känner. Älskar dig Bro, Matty Inte bara en son till mig men min bästa vän som jag älskade så mycket och kommer att sakna för evigt, men jag kommer fortfarande få dina pojkar, Louis och Ellis att ta hand om. Farväl min älskling, vi ses snart. Din älskande pappa, Mike (Gamps)

Chris det är osäkert du är borta men inte borta, du är vilse men inte förlorad, du är här men inte här. Det är säkert du alltid är i våra tankar. Oavsett vad, livet kommer att fortsätta, men våra minnen kommer att förbli för evigt och leva vidare i våra pojkar. Vi kommer, och kommer alltid, älska dig. Lisa och dina vackra pojkar, Louis och Ellis. Sov gott vår ängel xxxxxx

Adored sonson av ‘Nannie (Lewis) och Mernie in Heaven,’ Grandad Leon (avliden) och Grandad Lewis som aldrig hade glädjen att känna dig. Mitt älskade barnbarn, jag älskar och saknar dig så mycket. Kärlek Nanny Barrington.

Min underbara OB. Aldrig ovanför dig, Aldrig under dig, Alltid bredvid dig. Min enda.

Älskar dig för alltid, din brutna hjärta flickvän, Claire (MM) mmmmm x från Baby, den kattunge i ditt liv

Plötsligt taget från sin kärleksfulla familj och aldrig att glömmas bort. Älskade av alla som kände honom. Gud håller dig säker, Chrissy. Älska Susan, Alan, Angela, Stephen, Mandy, Eddie, Dave, Kate, Claire och Joanne.

Kära Chrissy, du togs så plötsligt utan farväl men du kommer alltid att komma ihåg och aldrig glömt. Från farbror Pete, Jan och kusiner Liam, Peter och Sophie xxxx

Kommer alltid komma ihåg, mycket älskad brorson av Tony (avliden) och Molly och kusin till Richard, Nick, Colin och Louise.

Den vänligaste, vänligaste hjärtat jag någonsin har träffat. Fem minuter efter mötet Chrissy kände du att du hade känt honom för alltid och hade en riktig vän. En mycket speciell person som misslyckades. Alltid i våra hjärtan och tankar, Stelle, Eazy, René och Lilian.

Min styvbror Chris, en snäll, mild och omtänksam man, tragiskt taget för ung. Vila i fred, Clare.

Chris, ett ord, TOPMAN, sätta alltid dina kompisar först. Du var min bästa kompis, jag kommer sakna dig som galen för evigt. Geoff och Chloe. Vila i frid. Min broder, jag kan inte tro dig är borta. Du stod bredvid mig vid mitt bröllop och gjorde vår dag klar. Alla som träffade dig älskade dig. Alla som visste att du älskade dig. Jag är hedrad att kalla dig min vän och tack för att du är min. Sken på din galna diamant! Andrew och Stacey, Wendy, Ian och Jenny.

Chris var en av de pojkarna som fick alla att skratta. Vi delade några fantastiska tider. Den roligaste tittade Chris hade en ‘dans’ på Bora Bora Beach med en komplett främling. Jag tror att Chris vann !!! Fröken dig Barrow, Nige.

Vila i fred Chris. Du kommer bli ledsen misslyckad av Robby, juni och personal och kunder och dartlag i Leasowe Pub.

‘Forever på vår OCHE’ Tagen för tidigt så sjöng en sång! Mycket djupt missad av all personal och kunder på Five Bars Rest. Uppriktig medkänsla till den sorgande familjen. Farväl den där pojken, du tog solsken i våra liv. All min kärlek, Laine Barrow, du var verkligen den bästa vän som någon någonsin kunde önska. Älskar dig för alltid. Fröken du för alltid, Robbo, Angie och Ben xxx

Du är min bästa vän och det bästa exemplet på en storebror, son och far. Du kasta ljus i mörkret, skratt där det var tårar, förde hopp när allting misslyckades, utan klagomål och med ett leende. Ett stort hål nu i så många hjärtan. Alla du rörde kommer att älska och sakna dig alltid. ‘Andrew’ Isabelle (1/4 pint) och Amy.

Chrissie, min extra son, en sann diamant, älskad som min egen. Välsigne dig chick, Jan x Barrow, du var en så bra kompis till oss och en överkväll till barnen. Fröken dig mätt kompis. Du kommer alltid att vara i våra hjärtan och tankar alltid. All vår kärlek, Hayley, Chris, Kyle, Charlotte och Olivia xxxx