Christmas Town öppnar Nov

Christmas Town öppnar Nov

Busch Gardens ‘Christmas Town öppnar för säsongen 24 november med en ny show, ny mat, ett större hem för Santa och mer än åtta miljoner lampor över nöjesparken som parken klipper som mer än några andra semesterljus i Nordamerika .

‘Traditioner är viktiga under semesterperioden, och vi är tacksamma så många familjer har gjort Busch Gardens Christmas Town till en del av deras årliga fester’, säger Busch Gardens president David Cromwell i ett pressmeddelande. ‘Varje år lägger vi till bra nya funktionerna samtidigt som de håller sig sanna mot de många element som gästerna har blivit vuxna att älska om den här enastående händelsen. ‘

‘Som en far till småbarn förstår jag vad en stor sak det är att besöka Santa,’ sade Cromwell. ‘Vi tror verkligen att vår Santa erfarenhet är bäst någonstans, och vi har gjort förändringar i år för att se till att familjer inte behöver vänta så länge.’

Den nya showen Gift of Harmony kallas ett modernt cappella-ljud med traditionella jullåtar och nyare semesterfavoriter.

För barn returnerar Rudolph Röda Nosed Reindeer med vänner Clarice, Yukon Cornelius Bumble och Sam Snowman, med människor som kan träffas och ta bilder på Rudolphs Winter Wonderland i Holiday Hills medan du njuter av en ny produktion av TV-seriet på den nya Rudolphs filmupplevelse.

Busch Gardens kommer också att ha 24 av sina turer öppet under julen, inklusive InvadR och Verbolten.

Den nya kakaffären ligger i parkens tyska by.

För dem som besöker Christmas Town för att prova kulinariska läckerheter, är en resa till den nya kakeshoppen i Tysklands by ett måste. Kakor, drycker och en uppvärmd sittgrupp kommer att finnas tillgängliga här.

Obegränsade besök är $ 49 med ett Christmas Town Fun Card, och nuvarande årliga passmedlemmar, för $ 39, kan köpa ett Christmas Town-pass med fördelar som parkering och rabatter på parken. Enstaka biljetter går till försäljning 2 november, med en fem dagars introduktionsförsäljning innan priserna ökar efteråt. Dessa priser varierar då per dag under hela evenemanget.