Christine Steven Kois bjuda gäster att turnera sitt hem

Christine Steven Kois bjuda gäster att turnera sitt hem

Denna semesterupplevelse inkluderar kaffe och te, en gratis museumsturné, dörrpriser, en tyst auktionshändelse och underhållning av olika Soo Theatre Project-grupper.

Hemmet för Christine och Steven Kois kommer att välkomna gästerna på söndagen som en del av turnén.

Det hjärtformade tecknet välkomnar dig till Christine och Steven Kois, den underbara, tvåhistoriska cedarhemmet, som avskedade från Wisconsin till detta område med målsättning för den enorma skönheten och det omtänksamma folket.

Hemmet har tre sovrum sviter vardera med eget badrum och full garderob. Det finns ett himmelloft, som innehåller leksaker, böcker, dockor och en utdragbar säng. Det stora rummet uppvisar två våningar, som ger oslagbar utsikt över Monocle Lake när som helst på året.

Med en öppen spis och ett kök på varje nivå, ett jacuzzi rum, ett biljardbord, en inspelningsstudio, ett stort hantverkstabell, en extern bastu stuga, ett flertal fågelmatare och ett däck som omger det mesta av huset, är det inte konstigt att detta hemma genomträder kärlek från varje nook och cranny.

Konstverk genomtränger också hemmet. Det finns akvareller av Liz Sivertson i Duluth, Minnesota, skaparen av den stora björnen dansar med ett barn över det stora rummet eldstaden, kritritritningar av Joel Wish of Madison, Wisconsin, en oljemålning av Lisa Linch i Santa Fe, New Mexico, textilbitar av sen Grace Christensen av Wonder Lake, Illinois, indianska stycken och några av Christine-arbetet också.

Kanske är kakan på kakan med det här utsökta hemmet PEZ-dispensermuseet. Tjugosju museumskvalitetsväskor rymmer sextio PEZ-dispensrar vardera med UV-resistenta skydd för att eliminera blekning, en vägg av PEZ-lastbilar, ett fall av vintageautomater och ett fall av 2014 PEZ-dispensrar. Plus, det finns två sex fot twirling display fylld med PEZ dispensrar en för USA dispensrar och en för europeiska automater. Dessutom finns det jätte PEZ-dispensrar, en PEZ-täcke, PEZ-pinnar, pussel, böcker och mer.

Vad motiverade detta museum? Under 2002 besökte Steve och Christine Burlingame Museum of PEZ i South San Francisco. Eftersom de många versionerna av vintage och nuvarande PEZ fick dem att le, så när de blev sjuka för tio år sedan, använde Christine PEZ som sin återhämtningsterapi.

Nu samlar Christine dem och Steve möjliggör hennes passion. Tillsammans deltar de i PEZ-konventioner, kopplar samman med samlare runt om i världen och sprider den kärlek de får från PEZ-dispensrar.

Kom och se detta hem fylld med djupt konstverk, extraordinära vyer över Monocle Lake, inbyggd musik, ett unikt museum och många andra komfortattribut för fullständig hemlig njutning.

För Tour of Homes-biljetter, stanna vid The Mole Hole eller besök Soo Theatre Project Office på 534 Ashmun eller ring (906) 632 1930.