Christie kan senast fångas på stranden stängd för allmänheten

Christie kan senast fångas på stranden stängd för allmänheten

FILEI den 2 juli 2017, filfoto, New Jersey Gov. Chris Christie, höger, använder stranden med sin familj och vänner på guvernörens sommarhus vid Island Beach State Park, när statsparken stängdes för allmänheten under en statlig avstängning i New Jersey. I New Jerseys demokratiska ledamot utarbetade en senatskommitté en proposition måndagen den 20 november 2017 som skulle kräva att statsparker och rekreationsområden förblir öppna för allmänheten i upp till sju dagar efter en statlig avstängning. Framtida New Jersey guvernörer kunde inte fångas som Gov. Chris Christie åtnjuter juli fjärde semester på en statlig strand medan den stängdes för allmänheten under en regeringsstängning under ett förslag som framskrider genom den ledande demokratdemokraterna.

En senatskommitté föreslog nyligen förslagen som skulle kräva statliga parker och stränder för att vara öppna under regeringsstopp. Åtgärden passerade redan församlingen utan någon motstånd.

Räkningen härrör från en tre dagars regeringsstängning före den fjärde juli i juli när termen begränsad guvernör och lagstiftare misslyckades med att anta en budget före slutet av räkenskapsåret den 30 juni. Det kräver att statliga parker och rekreationsområden öppnas till sju dagar efter en statlig avstängning.

Avstängningen är mestadels ihågkommen för bilder av Christie som lounger på stranden vid den statliga guvernörshuset på Island Beach State Park, som han hade beställt stängt för allmänheten på grund av budgetmässan.

Bilderna blev en sensation online, inspirerande Halloween kostymer och memes, inklusive en som visade den lounging guvernören i surfen i ett här till evigt foto.

Dödsfallet slutade efter bilderna, men Christie sa att de inte hade något att göra med att hitta en lösning med lagstiftare. Han försvarade sin användning av huset som en fördel av jobbet och sa att han länge hade lovat sin familj semester.

Men lagstiftningen har fått viss betydelsefull motstånd. Arbetsförbundet som representerar många statsarbetare, kommunikationsarbetarna i Amerika, sade att det var oroligt att det skulle göra det lättare för framtida guvernörer och lagstiftare att stänga regeringen ner.

Seth Hahn, en företrädare för CWA, vittnade före senatpanelen om att ta bort hotet om parknedläggningar, särskilt under den 4 juli-semestern, som inträffar vid budgetårets början när budgetar införs gör det lättare för avstängningar att inträffa .

Han tillade att det orättvist att hålla andra statliga arbetstagare borta från jobbet, potentiellt, längre.

tror att parkerna är helt kritiska, säger han att det inte är mindre kritiskt än människor som har arbetslöshetsersättning som har blivit avskedade från sina jobb. statssekreterare Bob Smith, som är ordförande för utskottet som behandlade räkningen, sade att CWA gjorde en punkt, men det är oklart hur det kan påverka lagstiftningen, som går bredvid den fullständiga senaten.

Guvernörstranden herrgård blev en faktor i tävlingen för att lyckas med honom i höst. Republikanska lt.Gov. Kim Guadagno, som avskiljer sig från den impopulära Christie, sa att hon säljer egendomen om valdes. Demokratiska guvernören Phil Murphy har inte tagit ställning till att sälja strandhuset, men sade att han är öppen för att överväga den.