Chippewa County kapitel av amerikanska Röda Korset för att hålla Tour of Homes på söndag

Chippewa County kapitel av amerikanska Röda Korset för att hålla Tour of Homes på söndag

hem kommer att vara på årets turné, inklusive:

John och Maureen Delaney Lehman utnyttjar det begränsade utrymmet bra genom att bygga vertikalt i stället för horisontellt, genom att använda alcoves för att hålla saker ur vägen men fortfarande tillgängliga och genom att ha bungalowstil byggd i skåp och garderober.

Du kommer att älska de estetiskt tilltalande hickory skåp, italienska plattor, tyska VVS-armaturer, och en europeisk stil ramlösa duschvägg.

Lehmans inredning speglar deras personliga smaker och värderingar. De gillar att stödja lokala konstnärer så att de har dekorerat de flesta rum med originalmålningar och hantverk av artister som Annie Hubbard, Karen Nisbet, Kyung och Ken Hatfield och Dave Bigelow.

Flera saker i hela huset var vävda av Maureen syster, som också utformade och tillverkade nallebjörnen och Santa björnen. Ett nyckfullt element ses i deras samling av djur en menagerie av trä och porslin kycklingar, Carolyn Person skulpterade björnar, sköldpaddor, grodor, katter och flodhästar.

Det är uppenbart att Lehmans kärlek att läsa är en prioritet i sitt hem med sina många böcker.

John, familjekocken, lagar de flesta av sina måltider från början, så köket är utrustat med ett stort skärbräda och gasområde. Öppna glasskålar i köksdisplayen Maureen-familjen Spodekorina.

Maureen är en musiker, så det dominerande inslaget i vardagsrummet är ett renoverat 1911 mahogny Steinway-flygel.

Båda Lehman är pensionerade universitetets anställda som skriver professionellt och till nöje och håller sig intellektuellt aktiva på andra sätt, så att de har ett kontor med en dator och olika informationsresurser. Liksom resten av rummen är kontoren designad attraktivt för att göra dem trevliga ställen att arbeta och koppla av.

Den stora trädbevuxna vattnet ger fredlig avskildhet till John och Maureen för att förfölja sina många hobbyer och njuta av den natursköna utsikten.

Välkommen till Lehmans hem och från deras familj till din, jul. Golf Court The Galey Home

för helgdagarna är där Galey-familjen kommer att vara den här julen! Patrick och Hilary och deras barn tre döttrar och en son väntar ivrigt på att fira jul tillsammans för första gången på flera år.

Det blir extra speciellt i år eftersom de kommer att vara i sin nya ranchstil på Golf Court. Den stora utsikten över fraktarna och golfbanan hjälpte dem att besluta att köpa hemmet i år från Dave och Julie Weir.

De renoverar grundligt källaren till mer bostadsutrymme med ett familjerum, två sovrum och fullt lyxigt bad. De avslappnande färgerna av nuthatch och tansy green förbättrar hemmet utomhusens känsla. Detta hem ståtar med 2.000 kvadratmeter på vardagsrummet med en stor master svit och bad och ytterligare två sovrum och bad.

kök och frukost kulle utsikt över golfbanan i deras bakgård. Du kommer att vara intresserad av de många konstverk som alla har en särskild betydelse för Galey-familjen. En som ligger i frukostkroken har sin stuga belägen vid Basswood Lake i Thessalon, Ontario. Bilden i matsalen är en annan mycket intressant bit som Hilary far tog hem efter andra världskriget från Österrike.

Patrick Galey flyttade här i mars från Iowa övning ortopedisk kirurgi med Dr. Ganzhorn. Några månader senare flyttade Hilary till sin man.

De hade flera olika jobb erbjudanden men bestämde sig för att flytta till Sault Ste. Marie eftersom de båda kommer från Sault, Ontario. De bestämde sig för att detta skulle vara en perfekt plats eftersom de var imponerade av hur krigsministerns sjukhus flyttade framåt och har lagt till att vara nära familj och vänner från över floden.

Dr Galey och Hilary vuxna barn är mycket upptagna eftersträva grader och en dotter bor idag med dem och väntar på att fortsätta på avancerad nivå. De nedsänktes från deras 6 000 kvadratmeter hem i Iowa och förutser den kommande säsongen för deras ömsesidiga intresse av golf. Hilary kärlek till jul kommer att vara på fullskärm med sina sex eller sju träd som ligger i många av rummen. Olika tematräd och hennes egen dekorationsstil fyller ditt hjärta med semesterandan för hela säsongen.

W. Cedar Drive Pioszak / Duffield Home

Det varma, välkomnande hemmet av Paul Pioszak och Jane Duffield en julhopp så fort du ser sitt röda yttre med vit trim.

Den vackra, välbevuxna mycket och utsikt över vattnet ger en spektakulär och lugn miljö.

De hade hemmet byggt av Arbic Construction år 2006 arbetade mycket av inredningen.

Jane byggde räcke runt loftet själv. Hennes pappa arbetade med trä och hon växte upp och tittade ibland och hjälpte honom att göra träbearbetningsprojekt.

Den upphöjda däck med utsikt över de vackra solnedgångarna och trädgårdsområdet öster om hemmet, återspeglar Pauls hobby av trädgårdsarbete. Partiet är omgivet av ett naturskyddsområde, så deras välskötta integritet skyddas. Jane och Paul njuter av att mata de många fåglarna som närmar sig sina fågelmatare för en fri handout.

Stugan på stuga / saltlåda stilade till sin längtan efter ett något enklare liv. De varma hickory träkabinerna och golven ger en mer rustik känsla men utstrålar också värmen med ljusa toner i träet.

Paulus gymnasielärare gjorde skåpen till sin tidigare student. Färgerna i köket / vardagsrummet kallas pumpa kryddor och accenterande toner av sandsten.