Chip Bikinis

Chip Bikinis

Chip bikinis kan vara de sexigaste bikinierna någonsin designats. Från och med dessa bikini verkar inte vara mer än strategiskt placerade bitar av tyg. Faktum är att de är strängbikinier med tygdelen kopplad till klara elastiska strängar som är osynliga för ögat. Detta skapar illusionen att tyget är avstängt på alla rätt ställen.

Odds är att du inte kommer att se bikini som dessa på stranden. Toppen liknar pastier mer än bikinitoppar, och från baksidan är bottnen helt upptäckta. Det finns några som har lite mer material för täckning, men även dessa är bättre anpassade till den vuxna underhållningsvärlden eller privatlivet i ditt eget hem. De är dock säker på att uppskattas av alla som har nöjet att se dem.

Dessa kostymer är bra för dem som gillar att fira semestern med några x betygsatta roliga. De kommer i olika former och stilar. För den fjärde juli finns flaggchips. För julen finns julgranar och andra semesterdesigner. En av de mest populära mönster är det röda hjärtat för Alla hjärtans dag.

Dessa kostymer är så små att de även kan bäras under en annan kostym. I en striptease är de ett fantastiskt överraskande slutskikt. Till skillnad från pasties, de behöver ingen lim och är enkelt och smärtfritt avlägsnas. För de som inte vill bli helt naken, är dessa kostymer ett bra alternativ. De är roliga och funky men ger fortfarande lite täckning.