Chico Nut Company erbjuder gratis bilresa

Chico Nut Company erbjuder gratis bilresa

Det första året var det en körning i ljusshow, med musik som du kunde höra på bilradio. Nästa år var det mer av samma, bara bättre och ljusare.

Som alltid, när du frågades varför företaget sätter på hela semestern, är svaret det som bara gillar jul. Battson är en av männen bakom lamporna, regisserad av företagets ägare för att få hörnet att lysa.

Utställningen innehåller nu cirka halv miljon ljus.

Att en stor omvandling för ett hörn som uppriktigt ofta ser ganska dim ut.

Mutterhanteraren ligger strax söder om Lindo-kanalen längs Esplanaden. En hylsa av en silverbyggnad är där nötter tas emot är tyst under större delen av året och innehåller en stor grusparkering i söder.

Den parkeringsplatsen var där ljusskärmen gjorde sin debut för tre år sedan.

Tittarna tenderar att stanna kvar i sina bilar. I fint väder kan familjer gå ut och gå runt.

En av låtarna i repertoaren är Bless America, en version som innehåller en militär sångmedley.

Planen i år är att be Chico invånare att skicka in en digital bild av personer som för närvarande tjänar i väpnade styrkor, eller som har tjänat i det förflutna.

Just nu har företaget bara ett litet antal bilder och hoppas kunna ta emot många fler. Bilderna kommer att sändas på en stor skärm installerad i år.

Bilder kan också publiceras via Facebook på Annual Chico Nut Co. Christmas Light Music Show. militär personal kan bo eller avliden, sade Battson. Tjänstens datum kan vara senaste eller 60 80 år sedan.

Namnen är frivilliga, men det skulle vara till hjälp att notera militärens gren. Målet är att blinka bilderna när låten för den gren av tjänsten spelas.

Det fina med detta koncept är att Chico Nut Co. kan acceptera fler bilder år efter år, och helt enkelt lägga till dem i teckenfönstret, sa Battson.

Film nätter

Med skärmen installerad är det naturliga nästa steget att spela semesterfilmer.

Parkeringen känns redan som en enhet i film. Med så få körningar i filmer som fortfarande är i affärer, kommer Chico Nut-displayen förmodligen att vara den första enheten i film för många Chico-barn.