Chico Dance Hams blandar corky stilar

Chico Dance Hams blandar corky stilar

Chico >> En festlig bash firar silliness och konstig dans samtidigt som donation leotards kommer att utföras på semestern visa Breath läggas på av Chico Dance Hams.

Från dans till musik av Kenny G och Mannheim Steamroller, kommer utställningen också att erbjuda icke-semesterföreställningar.

Danshammar är en komisk troupe som utför alla typer av danser från hiphop till balett. Deras varierade stil blandas och levereras med en corky humor.

gör mycket saker, sa miners. Jag menar att men jag älskar saker. Som standard hamnar det alltid på scenen på något sätt. är balett utbildade så delar av dansytan genom varje prestanda, sa hon.

av dessa saker som jag tycker är roligt är lite irriterande för vissa människor, sa Miners med ett skratt.

Dansgruppens huvud är att dra skratt från publiken och visa fortfarande olika dansstilar.

The Hamar har spelat runt Chico sedan våren 2012. Den valsande komiska troupen placerades först i år. Håll underlig sort show och placerade andra året innan.

Miners är sammanfogad av kamrater, Renee Rushing, Cindy Spallman, Piper Spallman, Annie Madea, Mandalyn May och Miners bror, Levi Miners.

Också i utställningen kommer afrokubanska dansnummer från Nefertiti Dozen, Unplugged Arts Dancers att utföra med ett jazzband och det kommer livemusik från Miami Rouge Roosters.

Talade ordstycken kommer att utföras av Chico-poeten, Mar Ta Schaffer och berättare Celine O Marley.

Holiday cheesiness kommer också från Miners kids class, After School Hams.

Gruppen består av sex barn som lägger till sin ungdomliga, semesterflair.

ganska fantastisk, sa hon. barn) är så i sina kroppar att de redan är riktigt galna. Jag vet inte vad som hände mellan barndomen och vuxenlivet, men du måste inte dra ut det ur barnen, men med det vuxna företaget måste du verkligen hitta vägar för att dra ut weirdnessen.